Cea mai sexy aparitie a verii, Natalia Gordienko, pe acelasi yaht cu STING

Frumoasa moldoveanca, Natalia Gordienko, care este cea mai noua coperta a celei mai cititite si vandute reviste pentru femei din Romania, a ajuns sa cucereasca Riviera Franceza.
Summertime, piesa realizata de Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project, are puternice influente frantuzesti si a stranit reactii foarte bune in mai multe tari.

Dupa ce a filmat clipul noului ei single, Summertime, la Cannes si Saint Tropez, pastrand atmosfera potrivita piesei, Natalia a fost solicitata pentru o serie de concerte la Nisa si Cannes, evenimente exclusiviste si cu un circuit inchis.

Natalia a cantat in una dintre seri pe acealsi yaht pe care si-a petrecut vacanta Sting, in urma cu o saptamana.

"Am fost impresionata cand mi s-a spus istoricul acelui yaht extrem de frumos, care a gazduit multe super petreceri si oameni interesanti.
Imi place foarte mult Sting si sunt onorata ca am ajuns sa cant tocmai acolo" a spus Natalia.

Printre concerte, Natalia a reusit sa se bucure si de cateva zile de plaja, relaxare si mici sesiuni de shopping: "Cand ajungi in Franta, nu ai cum sa te abtii sa nu te pierzi cateva ore prin magazine, norocul meu e ca nu am avut prea mult timp la dispozitie :)".

La intoarcerea in Romania, Natalia a avut o surpriza neplacuta, fiindu-i pierdut bagajul, in care avea toate tinutele pentru activitatile de promovare pe care le avea programate in Romania, saptamana aceasta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod