ÎN LUNA FEBRUARIE TLC PORNEŞTE PE URMELE IUBIRII

NOI EMISIUNI ÎN PREMIERĂ ŞI O GRILĂ SPECIALĂ DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR.

Povestea Frumoasei Adormite care trăieşte fericită până la adânci bătrâneţi, salvată de Făt-Frumos, este desigur...o poveste. În viaţa reală, unii oameni îşi caută împlinirea aspirând la o poveste de dragoste nemaiîntâlnită, în timp ce se luptă cu obstacolele din calea fericirii într-o lume contemporană. Toate femeile se confruntă mai mult sau mai puţin cu nemulţumirile legate de aspectul lor fizic, bărbaţii sunt expuşi situaţiilor de a-şi înşela partenerele, iar părinţii joacă rolul unor Cupidoni moderni. Dar ce au în comun aceste persoane? Încercarea de a-şi răspunde întrebării dacă există o jumătate ideală şi pentru ei.

LC, televiziunea dedicată femeilor din portofoliul Discovery, sărbătoreşte şi în acest an în februarie luna iubirii, cu poveşti uimitoare, inspirate din fapte reale.

În această lună, telespectatorii vor putea urmări noi emisiuni prezentând întâmplările extraordinare ale unor oameni obişnuiţi, oferindu-le cuplurilor povești adevărate despre cele mai surprinzătoare manifestări ale dragostei. În plus, de Ziua Îndrăgostiţilor, TLC vă propune o selecţie specială de episoade din cele mai urmărite programe aflate “pe urmele iubirii”.

Iată premierele pe care le puteţi urmări în luna februarie:

Iubiri infidele – începând din 1 februarie, în fiecare luni, de la ora 20:30
Programul este un manual modern despre multiplele faţete ale iubirii care trădează, cu povești relatate dintr-un dublu punct de vedere: pe de o parte, cel al partenerului infidel și, pe de altă parte, cel al partenerului înșelat. Un “manual” necesar pentru a afla ce pericole pândesc orice iubire extraconjugală, astfel încât să nu deschideți acest capitol dacă nu sunteți pregătiți.

Fiecare poveste din Iubiri infidele este adevărată, însă pusă în scenă fără personajele reale, apelând la interviuri care spun aceeași poveste la persoana întâi, ca și când cei din fața camerei de filmat ar fi protagoniștii reali.

În plus, poveștile sunt îmbogățite prin reconstituiri fidele, fiind conturate prin trăsături stilistice și arhetipuri specifice oricărei povești de dragoste clasice.



Iubeşte-mă aşa cum sunt (sezonul 2) – începând din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00
Programul urmărește povești captivante ale unor persoane care își caută iubirea, însă au anumite probleme medicale nemărturisite. Pe măsură ce protagoniștii reușesc să stabilească legături cu posibili parteneri de cuplu, povara secretului pe care îl ascund îi apasă tot mai greu.

Știind că nu își vor putea ascunde problemele medicale la nesfârșit, fiecare se confruntă cu misiunea dificilă de a-și dezvălui cea mai mare nesiguranță în fața unui potențial partener.  
În împrejurări deloc relaxate sau confortabile, douăsprezece persoane trebuie să pună în balanță frica și nesiguranța stârnite de ideea de a-și destăinui secretul unui posibil partener, căci fiecare își dorește enorm să găsească iubirea adevărată.

Căsătoriţi de părinţi – începând din 9 februarie, în fiecare marţi, de la ora 21:00
Întâlnirile romantice online, aplicațiile mobile, prietenii care ne prezintă potențiali parteneri de viață și activitatea susținută pe Facebook pot fi opțiuni viabile pentru unii dintre noi, dar cu siguranță nu sunt pentru toți.

Atunci când metodele moderne pentru căutarea iubirii nu mai funcționează, patru persoane singure apelează la cei care îi cunosc cel mai bine – propriii părinți – în speranța că astfel își vor găsi sufletul-pereche, alături de care vor păși către altar.

Seria prezintă o perspectivă modernă asupra căsătoriilor aranjate cu consimțământul viitorilor miri – un obicei de modă veche, dar care s-a dovedit a fi un succes în lumea reală. Patru persoane singure, care nu au reușit să-și găsească iubirea în lumea întâlnirilor romantice moderne, acceptă acum să-și încredințeze viitorul în mâinile părinților lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod