The Invisible Man

Recomandarea Cinemagia: Filme ce au făcut istorie - „The Invisible Man“

Cartea şi filmele au inspirat şi jocurile video...
Cărţile sunt cea mai căutată sursă pentru inspiraţie cinematografică. Aproape de la începuturi, filmul și-a luat ideile din proză şi teatru, iar unele dintre cele mai bune filme ale tuturor timpurilor sunt ecranizări. Majoritatea marilor capodopere literare au fost transpuse pe ecran, iar Cinemagia scrie astăzi despre un film care a făcut istorie şi o nuvelă care a fost sursa a zeci de ecranizări - The Invisible Man. Nuvela a stat la originea unor filme excelente, dacă nu măcar influente.


Filmul din 1933, în regia lui James Whale, este inspirat din nuvela omonimă a lui H.G. Wells, care începe cu momentul în care un om straniu, cu mănuşi şi cu faţa acoperită, intră într-un han: este Omul invizibil. Era primul film ce ecraniza nuvela.

Om de ştiinţă care a mers prea departe cu experimentele a reuşit ca - modificând indicele de refracţie al obiectelor - să reuşească invizibilitatea. În pofida geniului său, nu este deloc animat de cele mai bune intenţii: invizibilitatea îl ajuta în tentativa sa de a crea un regim de teroare, din fericire dejucat pâna la sfârşit.
Cartea şi filmele au inspirat şi jocurile video...

Superbet.ro îți propune să descoperi versiunea slot video a filmului Omul invizibil și să trăiești din confortul casei tale aventuri palpitante. Slotul este creat în parteneriat cu Universal Pictures și face referire la primul film creat în 1933. Slotul îl are în prim plan pe bătrânul savant nebun, polițistul și Flora Cranley. Jocul se distinge printr-o grafica desăvârșită și caracteristici care își propun să fie pe placul jucătorilor.
Citește continuarea pe cinemagia.ro!
16 Mai 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod