Femeia care nu îmbătrâneşte: Are trei copii şi arată fabulos la 50 de ani!

 
Multe dintre fotografiile publicate în carte sunt realizate în locuri diferite din lume, astfel că ea a avut nevoie de multe bagaje pentru ţinutele alese. "Am cărat peste 80 de perechi de pantofi şi 15 valize cu haine. Din fericire, băiatul meu cel mare a călătorit cu mine, aşa că am putut să folosesc şi câteva din valizele lui", a povestit Candy.

Ea a mai spus că a căutat tot timpul să vină cu ceva nou şi nu s-a temut să experimenteze look-uri diverse: "Nici măcar prietenii mei nu m-au recunoscut în unele poze."

Mulţi o acuză că şi-a făcut cele mai scumpe operaţii estetice. Alţii-s convinşi că pozele ei sunt trecute cu măiestrie prin Photoshop. Greu de spus. Imaginile din carte sunt realizate la cel mai înalt nivel profesionist, care implică şi procedee de editare foto, însă Daily Mail a publicat şi un montaj cu poze obişnuite, făcute în vacanţe, în aeroport sau în cafenele, aşa cum îşi face oricine. Iar Candy arată la fel, ca la 20 de ani.

Dacă marşăm pe varianta operaţiilor estetice, înseamnă că ea a găsit cel mai bun doctor din lume, dar chiar şi aşa, nimeni nu ar fi putut face minuni fără ca dotarea ei genetică să conteze. În orice caz, Candy Lo arată fabulos şi asta este tot ceea ce contează din punctul său de vedere. Milioane de femei din toată lumea o admiră, o invidiază şi o urmează ca exemplu. Este dovada de care au nevoie că frumuseţea şi tinereţea nu pier nici la 50 de ani.


Foto: Candy Lo - Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod