Oana Paveluc, un copil cu o vointa de fier



Cu ce ganduri pleci in Las Vegas?

Am incredere in mine si in echipa. Stiu ca o sa fie bine. Trebuie sa obtin un rezultat bun.

Ce o sa le spui despre Romania?

Ca este o tara frumoasa, ca are foarte multe locuri frumoase de vizitat, si ca ceea ce se spune rau despre Romania nu este adevarat. Le voi spune ca merita sa vina sa vada aceasta tara.

Cu Bianca (n.r. castigatoarea de anul trecut) ai vorbit? Ce intrebari i-ai pus?


Am intrebat-o cum e, cum s-a inteles cu fetele, care este atmosfera de acolo, cum este programul... Am intrebat-o si daca sunt restrictii la mancare
Mi-a spus ca programul este strict, un pic mai dur fata de cantonamentul de la noi. In plus, mi-a explicat ca toate fetele au venit acolo ca sa castige, ca sunt putin cu nasul pe sus si ca trebuie sa fiu si eu.
La mancare nu exista restrictii, se poate manca orice. Si, ce este mai important, este ca acolo te duci si lupti, nu ai timp de distractii si de vizite. Este o sansa pe care o ai o data in viata si nu trebuie sa o ratezi.


"Nu as incepe sa plang, asta e sigur"


Putem sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne gandim ca tocmai s-a anuntat ca reprezentanta Romaniei este Miss Universe 2010. cum ai reactiona?


Nu stiu, n-as incepe sa plang, asta e sigur. Cred ca as fi foarte fericita si foarte emotionata si nu as spune nimic. Ar fi un lucru extraordinar atat pentru mine, cat si pentru tara noastra. Cred ca as face mandra pe toata lumea si cred ca as face istorie (rade).


Cum a fost cantonamentul?

Sincer, pentru mine a fost foarte ok, eu m-am inteles bine cu toata lumea.
Le faceam pe fete sa rada mereu, le mai spuneam cateo porecla, pentru ca nu le tineam minte numele. Cand eram la masa impreuna radeam. Bine, au fost si discutii, asa cum se intampla de fiecare data cand sunt mai multe fete intr-un loc, insa nimic care sa puna probleme foarte mari.

Despre programul pe care l-ati avut de respectat ce ne poti spune?

Trezirea era la 6 dimineata, aveam la dispozitie timp sa ne aranjam, sa ne machiem, sa ne pregatim pentru micul dejun, care se servea la 7 si 20, dupa care la ora 8 trebuia sa fim pe traseu, sa ne indeplinim sarcinile pe ziua respectiva, care difereau de la o zi la alta. La ora 3 ne intorceam la hotel, luam pranzul, stateam o ora sa ne relaxam, dupa care plecam din nou la job-uri si ne intorceam la 10-11 seara, asta la inceput, pentru ca apoi au inceput si repetitiile care durau 7-8 ore pe zi.


"Frumusetea nu este totul in acest concurs!"


Ce trebuie sa stie fetele care vor sa se inscrie la acest concurs?

Fetele trebuie sa inteleaga ca frumusetea nu este totul atunci cand vine vorba despre acest concurs. Trebuie sa ai incredere in tine, trebuie sa ai atitudine pe scena, sa arati ca tu esti cea care trebuie sa castige titlul si sa fii desteapta. Degeaba esti frumoasa, daca nu esti si desteapta. In plus, trebuie sa stii sigur ca vrei sa participi, nu sa o faci de dragul de a mai bifa o preselectie in palmares. Chiar nu este de gluma. Daca simti ca nu este locul tau aici, nu are rost sa te inscrii.

Cum trebuie sa gandeasca castigatoarea titlului Miss Universe Romania?

Asta chiar este o poveste...
Asa cum spuneam si mai sus, aceasta este o sansa unica de care trebuie sa profiti la maxim, in anul acesta de mandat. Acum trebuie sa-ti faci cunostinte cat mai multe, acum trebuie sa intri in contact cu cat mai multa lume, acesta este anul tau. Trebuie sa mergi peste tot, la toate evenimentele, sa se auda de tine, lumea trebuie sa vada ca ai facut ceva.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabriela pe 6 Aug 2010, 23:58
    miss universe

    felicitari Oana! esti cea mai frumoasa.

    0
    0

  • Ella pe 5 Aug 2010, 22:04
    Miss Universe

    Una mai frumoasa ca alta.Bravo voua fetelor si mult succes in continuare.Nu luati in seama vorbele rautacioase pentru ca este foarte adevarat ca in Romania exista multa invidie mai ales intre fete.Si eu am visat intotdeauna sa particip la Miss Universe dar sunt realista si stiu ca nu am inaltimea potrivita.Asa ca poate ne aduce Oana coroana anul acesta.Daca nu nu-i nimic asteptam pana anul viitor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod