Miss Universe Romania este din Piatra Neamt

Mini-interviu...


Acum o sa-ti spun o intrebare pe care cu siguranta ca ai tot auzit-o in ultimele 10 minute si te rog sa-mi raspunzi sincer. Cum te simti?
Sincer...? Inca nu-mi vine sa cred. Am impresia ca este un vis. Nu mi se pare real ce se intampla.

Spune-mi cum ai ajuns sa participi la acest concurs?
Intr-o zi cand am venit cu tatal meu in mall, am vazut reclama pentru acest concurs. Am ajuns acasa, am accesat site-ul, m-am inscris si eu. Spun "si eu", pentru ca mama mi-a luat-o inainte si nu m-a anuntat pentru ca voia sa-mi faca o surpriza. Intr-un final am venit la preselectie, am fost aleasa intre cele 24 si iata-ma aici.

Care sunt calitatile care te reprezinta?
Ceea ce ma face sa fiu unica si diferita de celelalte concurente este personalitatea mea puternica, ambitia, gandirea pozitiva, sinceritatea si, nu in ultimul rand, zambetul meu copilaresc.

Cum te-ai simtit in acest cantonament?
Per ansamblu, a fost foarte bine. Am cunoscut 22 de fete frumoase, cu care m-am inteles foarte bine, am petrecut mult timp impreuna, am mers peste tot. Este adevarat ca am avut si momente mai grele, la repetitii. Dar, acum totul a trecut si a ramas bucuria succesului.

Cum te astepti sa fie in Bahamas?
Sincera sa fiu am vazut foarte multe filmulete, dvd-uri cu Miss Universe, pentru ca imi place foarte mult sa ma uit la ele, dar este cu totul si cu totul alta senzatia atunci cand simti totul pe pielea ta. Probabil ca se va intampla, evident la alta dimensiune, ce s-a intamplat si aici. Vor fi multe fete, alaturi de care voi sta o perioada de timp, poate mai mare decat aceasta. Ceea ce pot sa spun este ca plec increzatoare.

Te-ai asteptat vreun moment sa devii Miss Universe Romania?
Stii cum e, atunci cand mergi la un astfel de concurs, este clar ca-ti doresti si, undeva in adancul tau, crezi ca vei castiga. Pot sa spun ca la capitolul incredere am stat foarte bine, insa am avut multe momente in care mi-am spus ca nu am cum sa castig. Concurenta a fost puternica.
29 Iunie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius1979 pe 30 Iun 2009, 14:11
    Hai Bianca !!!!!

    Bravo Bianca !!! Sa nu fii atenta la toate rautatile oamenilor din jur si sa te concentrezi la SHOW-ul care urmeaza. Piatra Neamt - ul te sustine !!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod