"Michael Jackson nu era pedofil, ii placeau femeile"...

Michael Jackson, tatal


Cei trei il descriu pe artist ca fiind un tata usor misterios, dar care adora sa-si duca copiii la fast-food. Pe cei mici ii puteai auzi oricand spunand: "Te iubim, tati": "Ei erau cei mai buni prieteni", spune Garcia. In plus, acesta isi aminteste cu placere de faptul ca cei trei copii erau foarte bine educati, in ciuda faptului ca statutul pe care il aveau putea sa-i transforme in altceva. "Erau foarte politicosi si manierati".

Whitfield isi aminteste ca a primit la un moment dat un bilet, de la Paris, in care aceasta il ruga sa cumpere conserva de ton pentru pisica ei.
Biletul incepea cu "Te rog" si se termina cu "Multumesc". De asemenea, isi amintesc cand cei mici incercau sa-i pacaleasca in ceea ce priveste numarul de prajiturele pe care aveau voie sa le consume.

"Imi amintesc de momentele in care veneau la mine si imi spuneau: 'Bill, tata te-a rugat sa ne mai dai cateva prajiturele'", spune Whitfield.

Michael Jackson a fost extraordinat de atent in ceea ce priveste mediatizarea si notorietatea copiilor sai. Intotdeauna cerea ca ei sa fie feriti cat mai mult de lumina reflectoarelor si de frenezia care pusese stapanire pe viata tatalui lor. "Obisnuia sa ascunda tabloidele de copiii lui, astfel incat ei sa nu aiba acces la acest gen de informatie", declara Whitfield.

Michael Jackson si acuzatiile de molestare



In 2005, Jackson a fost acuzat de molestare, insa a fost achitat. Atunci cand au fost intrebati daca ei cred ca Michael a fost pedofil, toti trei au dat un raspuns categoric: "NU!".

"Sunt barbat si cunosc foarte bine barbatii.
Am stat foarte mult in preajma lui si pot spune cu mana pe inima ca era barbat in adevaratul sens al cuvintelor"
, continua Whitfield. Declaratia acestuia este completata de Garcia care spune: "Era atras de femei. Avea iubite".

"Imi amintesc o intamplare petrecuta intr-una dintre masinile pe care le avea. Eu nu puteam sa vad in spate pentru ca exista o perdea care-i asigura intimitatea. Insa, la un moment dat, era cu o iubita de-a lui in masina, nu au facut absolut nimic, se auzeau doar hohote de ras si saruturi", spune la final Whitfield, ca sa confirme orientarea sexuala a lui Michael Jackson.

Cele trei garzile de corp vor sa scoata impreuna o carte numita "In apararea regelui", cu ajutorul careia cred ca vor demonta toate neadevarurile spuse si scrise despre Michael Jackson.

10 Martie 2010
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cnv pe 28 Iun 2010, 18:05
    Mj

    cand o sa realizati in viata tot ce a facut omul asta apoi sa il faceti pedofil , fraierilor!!!!!! Fuck U!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lasati-l sa se odihneasca in pace!!!

    1
    0

  • AS pe 19 Apr 2010, 23:17
    Pedofil

    App toti astia kre spuneti k a fost pedofil , voi stiti k suferea de sindromul Peter Pan , stiti ce inseamna asta k el nu a putut creste niciodata adik a ramas copil si se comporta k un copil ,deci retarzilor cum un copil poate f--- alt copil dobitolcilor , toti apropiati lui BG , dadacele si toti kre ii ereau aproape stiau cat de mult iubeste copii pentru are a si deschis fundatia " we are the world " k sa ii ajute si toti au zis k NU E PEDOFIL

    1
    0

  • dnn pe 3 Apr 2010, 21:16
    mj

    vorbiti ca prostii! ati vaut voi cu ochii vostri cum f*** copii??? ce dracu mai oameni, asa josnici puteti fi, insetati de barfe??? mi-e scarba de lumea asta. un lucru bun nu il discutati cat discutati un kkt. ati vazut cu ochii vostri??????

    1
    0

  • Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 22 Mar 2010, 12:55
    Toata dreptatea din lume pentru Roxy hardy !!!

    FELICITARI DIN ADINCUL INIMII pentru Roxy hardy !!! Toata sustinerea mea !!! DUMNEZEU sa va binecuvanteze pe toti cei care IL pretuiti pe acest INGER !!! Enid ( 16, 31 )iti raspund incepaind cu aceleasi cuvinte : ,,Doar nu" oi fi dorind sa te unesti cu Vrajmasul, sa-ti atragi ura mea si mustrarea LUI D-ZEU, punind la indoiala neprihanirea acestui INGER ?!

    1
    0

  • gina pe 12 Mar 2010, 21:03
    michael

    Sa fim mandri ca am fost contemporani cu "EL"!!

    2
    0

  • oana029 pe 12 Mar 2010, 18:39
    un talent rar

    a fost un om de entertainment foarte talentat si f bun in ceea ce facea

    1
    0

  • diana blaj pe 12 Mar 2010, 12:04
    M jackson

    Sunt de acord cu fetele de buna credinta, lasati-l sa se odihneasca in pace, nu se va naste curand un geniu ca el. Important este ca ne-a bucurat sufletul cu muzica lui.

    1
    0

  • alexe simona pe 12 Mar 2010, 10:09
    nu era pedofil

    Daca era pedofil atunci de ce s-a sinucis tatal baiatului care l-a acuzat de pedofilie imediat dupa moartea lui?Michael avea un bun simt cum putine persoane il au in ziua de azi.era un barbat bland ,vesel si daca ati vazut filmuletele de pe youtube atunci ati vazut cum se juca acasa la el cu copiii...Le punea la dispozitie imensa lui propietate si pur si simplu uita ca e barbat si se juca impreuna cu copiii.jocuri nevinovate pe care le-am jucat toti la un moment dat,pline de rasete si veselie.iubea copiii pentru puritatea lor pentru nevinovatia sufletelor .in el a existat mereu copilul care a refuzat sa creasca.MICHAEL a fost si va ramane un geniu dar ca toate geniile ,a fost un neinteles.se vor mai scrie multe despre el se vor mai spune multe dar probabil tot un mister va ramane.eu stiu atat.intotdeauna i-am iubit muzica ,dansul.cand era pe scena se transforma total.din barbatul timid care era in viata de toate zilele devenea o forta careia pur si simplu nu aveai cum sa te impotrivesti.

    1
    0

  • dana pe 11 Mar 2010, 23:47
    si pe vecinu/vecina de vis-a-vis il putem numi pedofil

    adevaru´ ca cu atita ´´birfa´´ periodistica care aduce bani... nu mai mir ca, pe vecinu´de vis-a-vis, care deabia s-a mutat in bloc si nu cunoaste nimeni nimic despre el, il putem numi pedofil, ptr ca s-au asezat birfitoarele in parc(sau la colt) si au inceput sa-l treaca...dunarea ptr simplu fapt ca nu le pica bine, ca nu-l cunosc si nu au ce sa spuna despre el, asadar ...inventeaza darmite un megastar pop, pe care nu-l cunoaste nimeni, nimeni, cu adevarat bullshit

    2
    0

  • Athina-Aurelia Costea ( Brasov pe 11 Mar 2010, 22:50
    Alex, daca te indoiesti inca....

    Te asigur atit eu cit si milioanele de oameni de bun simt si cu frica de D-ZEu din lumea asta , ca acest INGER ne-a raspuns toata viata LUI cu paine si iubire la pietrele aruncate de noi toti nevrednicii care nu L-am meritat si nici acum nu meritam nici macar numele sa i-L pronuntam.Mult iti mai trebuie ca sa te vindeci de atit de raspandita boala a inghitirii pe nerasuflate a tuturor mizeriilor cu care va indoapa presa . tuturor

    1
    0

  • Sonya pe 11 Mar 2010, 20:13
    @alex

    Alex cunosti tu vreun pedofil ca sa afirmi ca le plac femeile?

    1
    0

  • Alex pe 11 Mar 2010, 19:14
    stiri proste

    Nu stiu daca MJ a fost sau nu pedofil dar cine spune ca pedofililor nu le plac femeile?? stiri pline de prostii

    1
    0

  • enid pe 11 Mar 2010, 16:31
    doar nu?

    Doar nu se perverti de fata cu bodyguarzi....

    1
    0

  • Roxy Hardy pe 11 Mar 2010, 13:53
    Salut

    Intradevar Michael Jackson a fost un om bun,prea bun cu fiecare om,el nu a vorbit urat,nu se imbata cum fac alti artisti...nu inteleg de ce uni oameni zic vorbe urate despre Michael Jackson?acei oameni daca sar pune in pielea artistului si ar trai aceeasi viatza precum Michael oare tot aceeasi parere vor avea? Michael nu a vrut sa moara,a vrut sa salveze planeta,sa vindece lumea acesta era dorinta lui.Unii oameni pot fi atat de rai spunand lucruri urate despre el.nu e corect sunt gelosi,prea gelosi,invidiosi ca sa poata vedea si partile bune dintr-un om bun! Dar oameni rai din lumea rea,iau inchis cararea spre o viatza mai buna,iar el acum nu mai este,Dumnezeu sa suparat pe noi oamenii si ne-a luat un om bun,pentru a ne putea da seama ce am pierdut.Dar nu uitati ca Michael Va fi mereu langa noi dar va fi un Inger,linistit,bland...putin trist ca nu e langa copii lui,dra fericit ca ii va pazi oriunde vor fi!La bine si la Rau

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod