"Iubire de argint", serialul controverselor

Dupa succesul pe care il are serial "1001 de nopti", postul de televiziune Kanal D a adus in fata telespectatorilor, din 25 august, un alt serial care se pare ca a nascut o sumedenie de controverse.
Dupa succesul pe care il are serial "1001 de nopti", postul de televiziune Kanal D a adus in fata telespectatorilor, din 25 august, un alt serial care se pare ca a nascut o sumedenie de controverse. "Iubire de Argint" este o productie turca avand in rolurile principale pe Kivanc Tatlitug (Mehmet), -  fost castigator al concursului Mister Turcia -, Songul Oden (Gumus) un debut actoricesc in lumea filmului care a convins inca de la primul episod.

Din distributie fac parte Kivanc Tatlitug (Mehmet), Songul Oden(Gumus), Ekrem Bora(Mehmet Fikri), Gungor Bayrak(Seref),Tarik Unluoglu (Tarik), Lacin Ceylan (Gulsun), Cuneyt Caliskur (Ahmet), Serdar Orcin (Onur), Ayca Varlier (Pinar), Sevinc Gulsen(Bahar), Soydan Soydas (Berk), Funda Ilhan (Esra), Sema Mumcu (Tugce). REgisorul artistic al productiei este Tarik, Alpagut, producatorul este Irfan Sahin, iar scenariul este semnat de Eylem Canpolat, Sema Ergenekon.

Intriga acestei productii a starnit numeroase valuri in societatea araba, provocand revolte in Arabia Saudita si numeroase divorturi in Egipt. A batut toate recordurile de audienta inregistrate pana in acest moment de televiziuni din Egipt, Iordania, Siria, Liban si Arabia Saudita, fiind descris, in presa occidentala, ca un fenomen mediatic, datorita controverselor pe care le-a creat intre femei si barbati asupra poligamiei si a relatiilor familiale este acum si in Romania.

Contestat vehement de reprezentantii religiosi din Orientul Mijlociu care il catalogau drept imoral, serialul a fost acuzat ca distruge etica si valorile lumii arabe, iar televiziunile care il difuzau au fost declarate ca "fiind pacatoase".

"Iubire de argint" sustine de fapt, prin intermediul unei frumoase povesti de iubire, drepturile fundamentale ale femeii si statul ei in societate. Femeile arabe pot vedea acum, diferenta dintre relatiile interumane deschise si libere din societatea turca pe care o prezinta filmul si viata inchisa si restrictiva din tarile lor.

Adorat de milioane de femei si de tineri si negat de majoritatea barbatilor, contestat de oamenii de stat cu influenta, serialul "Iubire de argint" prezinta povestea a doi tineri pe care dragostea ii suprinde in cele mai neasteptate momente, cand nici nu se astepta. Dusi de val, cei doi accepta ca in calea iubirii nu poti pune stavile si se lasa purtati de val, catre o frumoasa si furtunoasa relatie.  

Controversa a fost creata de personajul principal feminin al serialului - Gumus, o fata ramasa fara familie inca din copilarie, dar cu o personalitate puternica, cu o fire independenta si cu aspiratii profesionale.

Ea a devenit un model pentru femeile din lumea araba. Partenerul ei din serial, Mehmet, un actor deosebit de chipes, fost model international, cu ochi albastri si corp de atlet, ii ofera iubitei ceea ce femeilor arabe le lipseste din relatia de cuplu: romantismul, afectiunea, tandretea si mai ales sprijinul partenerilor lor pentru o viata independenta.  

 

Comentariile 51-100 din 132

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 28 Iul 2010, 20:39
    iubire de argint

    VA ROG DIFUZATI FILMUL IUBIRE DE ARGINT DUPA MASA SA -L PUTEM VEDEA SAU DATI-L IN RELUARE SEARA ;ESTE CEL MAI TARE FILM SI NU-L PUTEM VIZIONA DIMINEATA FIIND LA SERVICI.MULTUMIM!

    2
    0

  • alexandra pe 27 Iul 2010, 12:49
    despre madalina manole

    yo una cred ca madalina manole a fost omorata de sotul sau din cauza geloziei

    1
    0

  • Deeea pe 26 Iul 2010, 12:35
    Iubire de Argint

    Imi place foarte mult filmul acesta...Dar l-am vazut de la ep 16:((...V a rog sa-l puna cnv si pe net...pls...

    1
    0

  • gabriela pe 23 Iul 2010, 19:45
    iubire de argint

    cel mai bun film turcesc dupa ANII PIERDUTI.in momentul cand MEHMET O PRIVESTE PE GUMUS ............e divin !!!!!!!!despre bunic nu mai zic ,felul lui de a pastra familia unita este de apreciat..SEREF se poarta ca un copil........

    2
    0

  • geanina pe 20 Iul 2010, 12:46
    iubire de argint

    un serial f frumos si totodata ff adevarat..dak mehmet si gumus ar avea o relatie afara ar fi mununat sunt f frumosi:*:*:

    1
    0

  • MONICA pe 20 Iul 2010, 10:45
    IUBIRE DE ARGINT

    VA ROG SA SCHIMBATI ORA DE DIFUZARE A SERIALULUI PENTRU DUPA AMIAZA .

    0
    0

  • lyly pe 10 Iul 2010, 15:26
    iubire de rgint

    este un film super,,lam mai vazut odata dar ar fi bine daca ar fi schimbata ora difuzarii dupa ameaza.

    0
    0

  • MONICA pe 7 Iul 2010, 15:40
    schimbare ora de difuzare IUBIRE DE ARGINT

    Imi place nespus de mult serialul IUBIRE DE ARGINT l-am mai vizionat o data , de aceea va rog sa schimbati ora de difuzare pentru dupa amiaza pentru ca majoritatea oamenilor lucreaza si nu il pot urmari dimineata . As dori sa revad din nou acest serial dar este la o ora prea matinala iar eu sunt la serviciu .Va multumesc .

    0
    0

  • mariana pe 6 Iul 2010, 19:08
    iubire de argint

    nu am vazut numai ultima parte a acestui serial minunat dar m-a impresionat foarte mult ,iar acum de cand a inceput sa sa redifuzeze il urmaresc cu sufletul la gura,imi mai place si poveste de familie in general toate serialele turcesti ,urmariti-le aveti de invatat

    0
    0

  • cory pe 2 Iul 2010, 14:43
    iubire de argint

    este un serial foarte frumos ma bucur ca o sa se redifuzeze

    0
    0

  • nicoleta pe 20 Iun 2010, 21:31
    dratuz

    este ffffff draqtz ....deabea astept sal mai revad..... poate are sal mai bage ..k si 1001 de nopti..kine vrea sa ia id meu este dennymerry28

    0
    0

  • cosmin pe 15 Mar 2010, 21:06
    buna

    cum descarc gratuit serialul dragoste si razbunare

    0
    0

  • mariana pe 9 Mar 2010, 18:22
    iubire de argint

    A fost cu siguranta cel mai bun serial pe care l-am vazut in ultimii ani la tv. Mi-as dorii foatre mult sa-l revad

    0
    0

  • toto pe 21 Ian 2010, 14:11
    iubire de argint

    cel mai tare film turcesc care l am vazut pana acum,amandoi fac o pereche super frumoasa si imi plac f mult sunteti cei mai tari. ar fi bn sa l redifuzati ca multe persoane vor sa l revada

    0
    0

  • robert pe 14 Dec 2009, 14:25
    gumus si mehmet

    acesst serial e foarte frumos extrem de frumos dar din pacate sa terminat ami placea asa de mult nam pierdut nici un episod sunt cel mai anrait fan a acestui serial

    0
    0

  • anca pe 6 Oct 2009, 12:56
    iubire de argint

    un film superb , mi-as dori sa-l revad ma mai uit pe youtube dar nu este titrat si nu are acelasi farmec ca pe ecran

    0
    0

  • symena pe 5 Oct 2009, 16:30
    iubire de argit

    a trecut aproape un an de cand sa termintat filmul si tot mai ma gandesc oare va mai incepe a fost cel mai frumos film pe care l-am vazut va rog din tot sufletu meu mai datil o data va implor

    0
    0

  • jojo pe 27 Iul 2009, 17:27
    gumus si mehmet

    VREAU SA VA ROG DIN TOT SUFLETUL SA REDIFUZATI SERIALUL IUBIRE DE ARGINT:":'VA ROG DIN SUFLET

    0
    0

  • Antonia44 pe 13 Iul 2009, 11:30
    Gumus

    Buna! Daca doriti sa revedeti acest serial,intrati pe forum Kanald,la arhiva gasiti Iubire de argint,intrati pe topicul:Poll: Doriti sa fie redifuzat Iubire de argint? si votati...poate asa le vom atrage atentia celor in drept si va redifuza serialul.

    0
    0

  • ancag pe 19 Mai 2009, 12:42
    Menekse-si-Halil

    reluarea nu stiu daca o vor da, dar eu un serial nou cu kivanc http://kanald.ro/seriale/Menekse-si-Halil/

    0
    0

  • alexandra pe 15 Apr 2009, 23:39
    Mehmet e adorabil...

    A fost unul dintre cele mai tari filme pe care le-am vazut!!!

    0
    0

  • Haiganus pe 28 Ian 2009, 22:50
    redifuzarea filmului serial ''Iubire de Argint ''

    V-as ruga sa reprogramati filmul serial ''Iubire de Argint '' cel mai educativ subiect despre familie . Puteti sa-l difuzati si dupa ora 23.

    0
    0

  • bojan carmen-alina pe 23 Ian 2009, 15:56
    iubire de argint

    as dori foate mult sa mai vad si eu episoadele pierdute,si daca se poate sa ildescarc pt camia placut foarte mult acest film.

    0
    0

  • GumusGumus pe 18 Ian 2009, 21:49
    iubire de argint

    nu stiti de unde pot sa descarc filmul........................................e super o adevarata dragoste

    0
    0

  • bianca pe 2 Ian 2009, 21:32
    iubire de argint

    nu am la ce sa ma mai uit de cind s-a terminat acest vor mai fi si alte filme cu acesti actori ?????/

    0
    0

  • mioara pe 29 Dec 2008, 19:09
    asi

    Serialul Asi este cel mai tare serial turcesc .Am urmarit si Inima de argint ,frumos film , dar Asi imi da niste emotii de parca eu a-si trai povestea.Vreau sa stiu cate episoade are Asi

    0
    0

  • lauvalimn87 pe 27 Dec 2008, 14:38
    iubire de argint

    buna la toata lumea mi-a placut la nebunie filmul nu pierdeam nici un episod.Iubirea dintre Gumus si Mehmet m-a inspirat pe mine si pe iubitul meu si acum park ne iubim mai mult

    0
    0

  • angi pe 26 Dec 2008, 19:17
    iubire de argint

    I-mi pare rau ca am pierdut ultimul episod.A-si vrea sa stiu cum s-a terminat.I-mi poate spune cineva? I-mi doresc sa-l vad din nou tot serialul se poate da in reluare? Va rog mult mult de tot!

    0
    0

  • fabiana pe 25 Dec 2008, 19:48
    iubire de argint

    Nu l-am vazut de prima oara si mi-a parut rau.Este foarte frumos si interesant si forte palpitant. mi-a parut rau ca s-aterminat .Vroiam sa aiva 200097 de episoade dar nu se poate . dar tot ma intreb GUMUS si MEHMET sunt chiar casatoritii? Asta vreau sa stiu.

    0
    0

  • cryssa_24 pe 22 Dec 2008, 00:07
    iubire de argint

    din pacate am pierdut ultimua din suflet l episod si v-as ruga din suflet ,daca se poate sa-l mai dati o data in reluare...please...!!!! Macar acum de sarbatori

    0
    0

  • BRILLI@21 pe 21 Dec 2008, 01:35
    iubire de argint

    AR FII SUPER DAK AR CONTINUA SERIALUL!SA FIE PARTEA A DOUA!NU SUNTETI DE ACORD CU MINE? SAU SA FIE DAT IN RELUARE IN WEEK-END!EU NU AM INTELES CE SA INTAMPLAT CU MEHMET FRIKI!MA PUTETI LAMURI?

    0
    0

  • BRILLI@21 pe 21 Dec 2008, 01:24
    iubire de argint

    un serial superb.sincer un serial de suflet!cineva a zis k are in jur de 140 ep!este adevarat?si vocea lui bahar este schimbata?

    0
    0

  • lidia pe 20 Dec 2008, 22:21
    cel mai bun film

    un serial foarte frumos ,dar din pacate am pierdut ultimul episod, i-mi poate spune cineva ce s-a intamplat?

    0
    0

  • bogdan pe 19 Dec 2008, 20:37
    CEL MAI TARE SERIAL

    cel mai tare serial pe care l-am vazut.as vrea sa mai fie reluat

    0
    0

  • irina pe 13 Dec 2008, 13:57
    cel mai bun film din viata mea.

    cea mai frumoasa telenovela.imi pare rau ca nu am urmarit-o de la inceput!

    0
    0

  • bianca pe 1 Dec 2008, 22:42
    iubire de argint

    am pierdut episodul de astazi am petrecut de ziua romanilor dar miine la ora 6 ma voi trezii chiar daca imi este foarte greu ( nu suport sa ma trezesc asa dimineata )SI MA VOI UITA LA SERIAL DE CIND A INCEPUT ACEST FILM TURCESC NU AM PIERDUT NICI MACAR O SECVENTA SUPERRRRRRRRRR FILM

    0
    0

  • Mada pe 1 Dec 2008, 11:14
    iubire de argint

    cate episoade are iubire de argint?

    0
    0

  • bianca pe 30 Nov 2008, 13:42
    iubire de argint

    cred ca multe femei si-ar dori o poveste de dragoste asa de frumoasa.as vrea si eu sa traiesc o asa poveste m-a cucerit acest film .nu pierd nici un episod as sta ore in sir la tv daca s-ar difuza mai multe episoade telenovelele au ramas in urma ,de cind au aparut aceste filme turcesti bravo KANAL D SUNTETI CEI MAI TARI SA O TINETI TOT ASA

    0
    0

  • vasile pe 29 Nov 2008, 03:20
    super serialu

    imi place foarte mult acest film cate episoade are ?

    0
    0

  • dany pe 25 Nov 2008, 10:09
    muzica film

    intreaga coloana sonora a filmului o puteti descarca de aici: http://blog.videoclip-online.ro/2008/11/gumus-soundtrack-muzica-din-serialul-iubire-de-argint-coloana-sonora-completa/

    0
    0

  • amiculas pe 24 Nov 2008, 00:55
    Super serial

    Super serial imi plac foarte mult si1001 de nopti mai nou si ASI dar iubire de argint ma cucerit cu povestea de viata a actorilor din rolul principal Gumus si Mehmed dar imi place forte mult si Onur ,Pnar si Defini asa poveste de viata mi-as dori si eu.

    0
    0

  • youana pe 23 Nov 2008, 17:59
    iubire de argint

    i-mi place foarte mult serialul acesta ,dar deasemenea si 1001 de nopti, i-mi pare foarte rau ca sa terminat serialul havin.

    0
    0

  • alinutza pe 23 Nov 2008, 12:49
    iubire de argint

    este un film foarte frumos...;) si as dorii si yo melodia de la inceputul serialului...uitati-va si voi;)

    0
    0

  • Tania pe 22 Nov 2008, 14:56
    sal

    Uğur Aslan - Dayan Gönlüm Uğur Aslan - Değer mi Sezen Aksu - Gidiyorum Gece yolcuları - Değer mi sunt melodiile din iubire de argint

    0
    0

  • puiutzmic20 pe 22 Nov 2008, 11:03
    vreau si eu melodiile din film

    e un serial superb iar melodiile te lasa fara cuvinte

    0
    0

  • gabryela pe 21 Nov 2008, 15:30
    vreau sa stiu si eu cine canta toate melodile din film

    vreau sa stiu si eu cine canta toate melodile din film va rog id meu e gabryela_bn daca stiti cine canta va rog sa ma contactati! E un serial foarte frumos! Gumus si Mehmet sunt superbi amandoi!

    0
    0

  • serj93 pe 20 Nov 2008, 18:54
    cum se numesc melodiile din film ? asta vreau sa stiu :X:X

    as vrea sa stiu cum se numesc melodiile din film ? ma poate ajuta cnv ? dak stie cnv sa bage id serj_serj25 ms ciao

    0
    0

  • ioa pe 20 Nov 2008, 18:40
    iubire de argint

    imi place foatre mult serialul dar sunt putin trista ca nu pot sa-l vad in fiecare zi.Daca sa-ar difuza dimineata reluare dupa ora 8 ar fi super.

    0
    0

  • gabygramada pe 18 Nov 2008, 21:28
    despre film

    este un film care il urmarim in fiecare zi de ce nu mai este sambata si duminica????????????????????

    0
    0

  • gabygramada pe 18 Nov 2008, 21:26
    melodiile

    vreau sa stiu si eu cine canta toate melodile din film va rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooggggggggggggggggggggggg...........

    0
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod