Heath Ledger si "Cavalerul Negru" au triumfat la People's Choice Awards

Actorii de comedie nu se dezmint


Exemplul cel mai clar este cel al actritei Katherine Heigl, care a primit trofeul pentru "Cel mai bun rol intr-o comedie", pentru "27 dresses". Poate te asteptai sa multumeasca fanilor, lui Dumnezeu... replicile celebre in astfel de cazuri.

Ei bine, nu! Iata care a fost replica actritei, citata de Reuters: "Pentru ca evenimentul a avut loc imediat dupa sarbatori, nu am putut sa port nimic care sa mi se muleze pe burta, asa ca am apelat la un costum clasic.".

Daca facem o statistica, am putea spune cu toata increderea ca "Dark Knight" este castigatorul absolut.

In afara premiilor pe care le-au obtinut actorii din rolurile principale, pelicula a primit premiul pentru "Cel mai bun film", "Cel mai apreciat film de actiune" si "Cel mai bun scenariu".

Americanii au decis ca premiile pentru "Cea mai buna drama" si "Cel mai apreciat film independent" sa fie primite de productia "The Secret Life of Bess", iar, conform celor de la Efluxmedia.com, premiul a fost ridicat chiar de prezentatoarea editiei de anul acesta a People's Choice Awards, Queen Latifah.

In plus, "Wall-E" a fost considerat de ei "Cel mai bun film de familie".



Productia de televiziune cu specific medical "House" a fost desemnata a fi "Cel mai apreciat show de televiziune", iar "Two and a Half Men" a fost aleasa "Cea mai buna comedie tv".

Hugh Laurie a plecat acasa cu trofeul pentru "Cel mai iubit actor", datorita prestatiei din serialul tv "House", iar Christina Applegate a fost recompensata pentru rolul din "Samantha Who?".

Pentru actrita care tocmai a trecut printr-o operatie destul de dificila la san, aceasta recunoastere a venit la momentul oportun. "Ma simt minunat. Cu adevarat, ma simt bine. Cu fiecare saptamana care trece, lucrurile se imbunatatesc.", a declarat actrita.

Una dintre cele mai controversate vedete, Ellen DeGeneres, a primit premiul pentru "Cea mai buna gazda a unui show tv", iar varianta americana a show-ului "Dansez pentru tine" este "Cel mai apreciat show tv".

Printre castigatori s-au mai aflat: Kid Rock, care a primit premiul pentru "Cea mai apreciata piesa rock" ("All Summer Long"), "Rascal Flatts" este "Cea mai iubita trupa", Chris Brown - "Cel mai bun artist", iar Katty Perry are "Cea mai buna piesa pop" ("I Kissed a Girl").

9 Ianuarie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Razvan pe 12 Ian 2009, 12:26
    Dumnezeu sa-l odihneasca

    Pacat ca premiul i-a fost decernat post mortem....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod