"Fetele marinarului", de duminica, la Antena 1

Personajele...


Amza Trifan, interpretat de Serban Ionescu, este un individ puternic, impulsiv si deseori feroce. Le inspira teama celor din jur si nu crede "pana nu vede cu ochii lui" ce se intampla. Ii place sa se autodescrie ca fiind un catarg in furtuna. Ii plac discutiile la obiect, pentru el totul este alb sau negru. Nu a zburat niciodata si nu o sa zboare cu avionul pentru ca ii place sa simta pamantul sub picioare. Este, cu siguranta, un barbat foarte sigur pe el.

Virginia Trifan, interpretata de Manuela Harabor, este o femeie rafinata, care isi ascunde foarte bine varsta. In tinerete a cochetat cu muzica si inca mai canta romante, dar numai prietenilor. De cand s-a casatorit cu Amza isi cantareste foarte bine cuvinte, stiind cand si ce sa spuna. Este o tipa care se imprieteneste foarte usor cu oricine, este stapana casei, amfitrioana.

Calin Trifan - Cristian Popa - este un tip visator, inocent, in unele cazuri chiar infantil. Tanarul ii strica, intr-o oarecare masura, planurile tatalui sau, pentru ca nu este pregatit sa preia fraiele imperiului financiar pe care l-a construit acesta. Familia in care a crescut i-a permis sa aiba o viata indestulata, de aceea in garderoba lui se gasesc haine de ultima moda, iar pasiunea sa sunt masinile rapide.


Marta, interpretata de Ileana Stana-Ionescu, este o doamna cicalitoare care tot timpul are ceva de comentat. Este in permanenta nemultumita de serviciile Angelicai, servitoarea, pe care o verifica in permanenta, o suspecteaza ca fura, ca minte si ca e lenesa. Din cauza personalitatii pe care o are, toti cei din casa o evita, iar chestia aceasta o enerveaza si mai tare.

Jamilia
, interpretata de Corina Moise, este o tanara de 28 de ani, a carei frumusete nu poate trece neobservata. Viata pe care a dus-o a tabacit-o, este obisnuita sa-si rezolve singura problemele si nu plange niciodata. Toti sunt foarte atrasi de ea, dar nimeni nu indrazneste sa o abordeze. Este intotdeauna liderul grupului din care face parte.

Alesia
, interpretat de Crina Semciuc, are 26 de ani si face ce face si atrage incurcaturile. Nu este frumoasa, insa felul ei de a fi o apropie de cei din jur. Rade din orice si straneste rasul involuntar.

Vera este interpretata de Andreea Perju si are 25 de ani. Este o tipa dura, de o frumusete necizelata, care nu are deloc noroc in dragoste. In urma unei relatii esuate l-a nascut pe Oleg, baietelul ei de 5 ani.
Din cauza problemelor pe care le are, deseori prefera sa se refugieze in alcool, iar cand nu are bani se prostitueaza.

Oleg, fiul Verei, este interiorizat, un copil marcat de discutiile dintre mama si bunica lui, Tania - o femeie alcoolica. Singurii lui prieteni sunt personajele imaginare pe care si le-a creat si, din cauza acestui lucru, refuza uneori sa vorbeasca cu saptamanile.

Tania, interpreta de Cecilia Barbora, este o femeie vulgara, rece si alcoolica. Intotdeauna ii reproseaza fiicei sale ca ea este motivul pentru care nu si-a putut trai linistita viata, iar fata de micutul sau nepot nu are niciun sentiment.

Iris - Cristina Calin - este genul de om care are convingerea ca binele invinge intotdeauna, blandetea fiind principala ei calitate. Este genul de femeie care poate sa iubeasca, neconditionat, acelasi barbat o viata intreaga. Este in permanenta inconjurata de prieteni si are o relatie speciala cu tatal sau vitreg, Pavel Macarie.

Iulia Bratosin, interpretata de Alexandra Murarus, este fetita lui tata. Provenind dintr-o familie imbogatita dupa revolutie, tanara este preocupata in permanenta sa nu-si rupa unghiile de lungime considerabila.
In plus, este clienta fidela a teraselor de fite din Dorobanti si adora masinile decapotabile. Chiar are una de culoare rosie.

Stelian si Nela Bratosin (Alexandru Georgescu si Magda Catone) sunt facuti unul pentru celalalt. Se completeaza reciproc, nu pot respira unul fara altul, insa din cand in cand se mai si contrazic si incep sa se certe intre ei. Robusti, cu palmele grase si transpirate tot timpul, par mai degraba frati.

Tudor, interpretat de Andrei Araditz, este un profesionist pana in maduva oaselor. Este genul de om care iti interpreteaza fiecare pas, neputand sa-l prinzi niciodata pe picior gresit. Intotdeauna problemele lui sunt uitate intr-un sertar bine inchis cu cheia, avand alte prioritati.

Damian Postelnicu, interpretat de Serban Celea, este un interlop abil, uns cu toate alifiile. Niciodata nu stii ce pregateste si pare ca intotdeauna are un cutit ascuns la spate. Cel mai bine pentru cei din jur este sa nu-l cunoasca.

Angelica - Iulia Brezeanu - este servitoarea familiei Trifan. Este genul de om care-ti spune adevarul in fata si este foarte devotata familiei pentru care munceste. Este indragostita iremediabil, de soferul familiei, Ion, chiar daca nu vrea sa recunoasca.

Ion, interpretat de Stefan Pavlu, este, pe langa soferul lui Trifan, si confidentul lui.
Este crescut la tara, iar acest lucru se vede din raspunsurile pe care le da, intotdeauna la obiect. Si el este indragostit de Angelica, dar nu vrea sa recunoasca nici in ruptul capului. Fotbalul este marea lui pasiune.

Toma - Radu Zetu - este la prima vedere o bruta. Ramas fara parinti de mic, el a fost luat dupa strada de Damian Postelnicu, care insa nu l-a infiat niciodata. In timp, insa, a devenit mana dreapta a salvatorului sau, pentru care si-ar da viata in orice moment.

In concluzie...


Ai aflat care este actiune, care sunt personajele, cu ce se ocupa ele, care se iubeste cu cine, acum nu-ti ramane decat sa urmaresti filmul, de luni pana joi de la 22.00, pe Antena 1. Nu uita nici de episodul pilot care se va difuza duminica, de la 20.30. Vizionare placuta!
29 Ianuarie 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Diana pe 17 Iun 2009, 18:54
    Fetele marinarului

    a fost un serial pe cinste, dar s-a sfarsit naspa: au murit iris cu tatal ei vitreg, s-au despartit virginia cu amza, jamila cu tudor, a plecat angelica de la amza de acasa si, s-a sfarsit chiar naspa.

    0
    0

  • losteinerattila pe 12 Iun 2009, 11:58
    Fetele Marinarului

    Afost un serial de senzatie I-mi place de cele trei fete si la propriu si la figurat Jamila,Alesia,Vera,Iris cei mai favoriti sunt cele patru fete.Iar cei pe care ii Iubesc mai putin Calin,Iulia,Amza Trifan,Virginia Trifan,Damian Postel Nicu,Toma,Livia,Tania,Ion,Angelica va iubesc pe toti !!!!!Iar inca ceva in FETELE MARINARULUI sunt cele mai bune Gagici;)):-p:-dJamila,Alesia,Vera,Iris,Iulia,Virginia Trifan,Angelica Va iubesc pe toti din tot sufletu!!!!!!

    0
    0

  • miskha pe 25 Mai 2009, 12:23
    despre serial

    E un serial bun. In sfarsit vedem si ceva de calitate. Nu seamana deloc a telenovela. Subiectul e diferit iar scenariul foarte bine scris. Bravo!

    0
    0

  • Anghel Melania pe 6 Mai 2009, 18:05
    despre film

    sunteti tari!va iubesc!cand veniti in Romania?Vreau sa va intalnesc pe toti!!!imi place cum joaca:Virginia Trifan,Amza Trifan,Jamila,Alessia,Vera,Ion,Angelica,Iris,Calin,Nela Bratosin,Iulia,etc..... .I love you!!!!!!!!Innisse Tanner

    0
    0

  • deutza pe 27 Feb 2009, 19:28
    super mijto

    e tare rau filmul....imi place mult:*:*:**

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod