Dupa criza economica a venit criza aviatica! Te-a afectat aceasta situatie, ai cunoscuti care trec prin asta?

Aceasta a fost tema de discutie pe care le-am propus-o astazi prietenilor de pe Facebook si Twitter.
Aceasta a fost tema de discutie pe care le-am propus-o astazi prietenilor de pe Facebook si Twitter. Desi pentru unii dintre noi criza aviatica nu este realmente o problema, iata ca lucrurile nu stau chiar asa. Multi dintre noi circula cu avionul, acest mijloc de transport nemaifiind un lux de mult. Printre cei care au avut de suferit de pe urma acestui incident este si Mihaela, spre exemplu, care spune ca maine avea zbor catre tara noastra.

Georgiana vorbeste desopre o situatie asemanatoare: "Unchiul meu nu poate pleca in Cipru maine si prietena mea e in autocar din Italia spre Romania si ajunge maine seara" sau "Da, joi trebui sa plec la Roma...
sper sa se deschida liniile aeriene pana atunci...". "Am un cumnat prins in Belgia care trebuia sa se intoarca de vineri in Romania"
, spune altcineva.

Exista insa si persoane care nu baga in seama aceste situatii sau care nu sunt afectate de aceasta situatie: "Nu ne pasa da avioane, screw them. Asta e fix ce ma ingrijoreaza acum ca nu se poate zbura, ouff." sau "Nu pe mine nu m-a afectat deloc".

Dialogul este deschis. Tu ce raspunzi ne poti da la aceasta intrebare?

19 Aprilie 2010
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pedros69 pe 19 Apr 2010, 22:52
    criza aviatica

    sunt marinar si ma afecteaza criza aviatica pentru ca nu pot pleca in voiaj.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod