Ce vrajitorii mai face... Selena?

Povestea micutei vrajitoare din "Magicienii din Waverly Place". Are 17 ani, o cheama Selena Gomez si o interpreteaza pe Alex Russo, copilul mijlociu al familiei Russo, din serialul "Magicienii din Waverly Place", produs de Disney Channel.
Are 17 ani, o cheama Selena Gomez si o interpreteaza pe Alex Russo, copilul mijlociu al familiei Russo, din serialul "Magicienii din Waverly Place", produs de Disney Channel.

Dupa succesul fenomenal inregistrat de productia "Hannah Montana", producatorii s-au gandit sa mearga mai departe, spunand povestea clanului Russo care locuieste intr-un cartier absolut obisnuit din Manhattan. Normalitatea care-i inconjoara nu este valabila si pentru ei pentru ca provin dintr-o familie cu state vechi in vrajitorie. Acum a venit vremea ca cei trei adolescenti din casa - Justin, Alex si Max - sa inteleaga ce se intampla cu ei si, in acelasi timp, sa invete sa-si controleze puterile pe care le au. Daca nu reusesc acest lucru, risca sa-si piarda abilitatile.

Care este povestea?


Cu mult timp in urma, Jerry Russo a renuntat la puterile sale de vrajitor pentru a se casatori cu o simpla muritoare, sotia sa, Theresa. Trecutul ii bantuie pentru ca cei trei copii ai lor, adolescenti acum, par sa fi mostenit puterile magice.
Desi Jerry face tot ce-i sta in putere sa-si invete copii sa se foloseasca corespunzator de magie si sa exerseze doar sub supravegherea lui, lucrurile ies de sub control. Haosul comic apare pe masura ce, adolescentii invata sa-si controleze noile abilitati si incalca prima regula a lui Jerry.

In timp ce Jerry ii pregateste pe copii in tainele vrajitoriei si incearca sa fie mereu cu un pas in fata lor, Theresa incearca sa-i pazeasca de aceasta lume, ghidandu-i catre activitati pamantesti. Pentru ca isi iubeste copii, nu este de acord sa traiasca sub influenta magiei.

Micutii interpreteaza cum vor ei invatamintele primite de la tata si, fie ca este vorba despre folosirea covorului magic, fie ca este vorba despre invocarea unui spiridus de buzunar care sa-i ajute sa treaca testul la spaniola sau cine stie ce alta ghidusie, Justin, Alex si Max filtreaza informatia diferit si o aplica intocmai.

Spre exemplu, Justin este cel mai constiincios, folosindu-si puterile in mod cumpatat, din simplul motiv ca vrea sa se integreze la liceu.
Max este cel mai mic, abia acum descopera tainele vrajitoriei si se baga in incurcaturi, negresit. Alex, insa, este cea mai putin disciplinata si face tot felul de nebunii.

Si pentru ca tot a venit vorba despre Alex, sa facem cunostinta cu actrita din spatele personajului... Serena Gomez.

Nascuta pe 22 iulie, 1992, in Dallas - Texas, Gomez si-a inceput cariera de actrita la varsta de sapte ani. Soarta a facut ca ziua de nastere sa si-o petreaca la o auditie deschisa, pe care a si castigat-o. Asa da cadou! Micuta de atunci i-a surclasat pe ceilalti participanti, castigand un rol in serialul de televiziune "Barney & Friends", rol pe care l-a interpretat timp de 2 sezoane. In anul 2003 a obtinut un rol in "Spy Kids 3D".

Castingul pentru Alex din "Magicienii din Waverly Place" l-a castigat in vara anului 2004. Ea a participat in Dallas si, mai tarziu a fost invitata la Los Angeles sa se intalneasca cu directorii de programe de la Disney Channel.
Acestia au distribuit-o pe Gomez intr-un pilot in acel an. Urmatorul an, obtinea roluri in doua piloturi Disney Channel dintre care unul a fost transformat in serial, "Magicienii din Waverly Place".

Acesta nu a fost insa singurul contract pe care a trebuit sa-l onoreze in aceasta perioada. "Princess Protection Program" este un alt proiect in derulare in care este implicata, jucand rolul unei fete baietoase si nesigura pe sine care trebuie sa ajute o printesa sa se integreze printre adolescentii de varsta ei.

In plus, ea a mai putut fi vazuta in productii precum "Another Cinderella Story”, "Zack & Cody, ce viata minunata" sau "Hannah Montana"

Mutata de curand in Los angeles, Gomez locuieste cu parintii sai. Pe langa pasiunea pentru film, adolescenta spera sa-si construiasca o cariera in industria muzicala.

Multe si marunte marca Selena Gomez


1. Ce planuri ai pentru sarbatori?
Vreau sa merg acasa si sa petrec cat mai mult timp cu familia mea.

2.Unde anume iti vei petrece sarbatorile?
In Texas, acolo locuieste familia mea.

3.Care sunt mancarurile preferate pe care tu si familia ta le serviti sau le pregatiti de sabatori?
Umplutura pentru friptura (curcan) gatita in casa si placinta de branza cu dovleac.

4.Care este cea mai importanta traditie pentru tine cu ocazia sarbatorilor de iarna?
Un moment important de sarbatori este cand decoram impreuna bradul si, mai exact, cand punem impreuna ingerasul in varful bradului.

5.Care este cea mai mare dorinta de sarbatori?
Imi doresc ca eu si familia mea sa fim fericiti si sanatosi.

6.Care este cea mai frumoasa amintire de sarbatori?
Imi amintesc cu drag de un Craciun petrecut acasa la matusa mea in fata semineului, toata noaptea am mancat, am desfacut cadouri si am gatit!
4 Decembrie 2009
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 31 Ian 2011, 20:17
    misto!

    misto! super marfa

    1
    1

  • irina pe 22 Mai 2010, 20:27
    selena

    selena este modelul pe care il urmez in viata. ea m-a invatat multe

    2
    0

  • dyana pe 21 Feb 2010, 08:25
    ramo ce prost

    bai ramo sa sty ca selena a jucat in hannah montana ca mickayla. asa ca daca nu sty nimic poti macar sa tacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    2

  • catutza.eu pe 21 Dec 2009, 15:15
    ...cea mai tare..

    selena e cea mai tare actrita..:De frumoasa...canta foarte mishto....o stiu de cand a jucat in hannah montana...stiti cu numele..michaela..imi place de ea..si mai ales cum se imbraca...[imi place mai mult decat hannah]:X:X

    2
    0

  • bianca miley pe 9 Dec 2009, 19:20
    tare

    sa stiti ca selena e ceamai tare eu personal am cunoscuto e din america e o prietena a mea si a lui hannah montana adica mley cryse

    2
    1

  • ileana.voicu pe 7 Dec 2009, 17:13
    @Ramo

    Buna, Ramo. Nu scrie in articolul de mai sus ca Selena Gomez a jucat in Hannah Montana.

    0
    2

  • Laura pe 7 Dec 2009, 13:42
    wow

    Bine v-am gasit! Selena Gomez se claseaza pe locul 6 al celor mai iubiti adolescenti din intreaga lume!!! Totodata, este cel mai tanar ambasador Unicef din lume, functie care i-a fost oferita datorita numeroaselor ei actiuni de caritate. e foarte dificil sa o rezumi pe Selena intr-un comment.... la cei 17 ani ai sai, detine propria companie de productie, este un fashion icon, este imaginea colectiilor Sears, a obtinut roluri principale in 2 filme de lung metraj si nenumarate sitcom-uri si multe alte merite.

    1
    2

  • Ramo pe 7 Dec 2009, 13:13
    Selena

    Tipa asta nici nu a jucat in Hannah Montana

    1
    2

  • irina pe 7 Dec 2009, 10:24
    nu inteleg

    cei cu Selena asta si de ce ar trebui sa stiu biografia ei??????????

    1
    2

  • eu insumi pe 5 Dec 2009, 20:39
    Selena??????????

    Cine e Selena???????????? Si ce ne intereseaza pe noi?????Un reportaj fara importanta. P.S. SARBATORI FERICITE TUTUROR

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod