Abi Tucker, o actrita timida si romantica

Abi Tucker, in viata reala


Spune-ne mai multe despre Abi Tucker. Cum este ea in viata de zi cu zi?

Aceasta este o intrebare foarte grea, pentru ca am senzatia ca Abi este putin timida. O sa incerc sa iti spun cate ceva despre mine. Sunt Varsator, deci am imaginatie. Uneori, sunt foarte logica. Imi place sa fiu creativa. Iubesc oamenii care au inima buna si care sunt sinceri. Calatoresc foarte mult. In general, in interes de serviciu, dar, oricum, ma plictisesc foarte repede daca stau mult timp intr-un singur loc. Sunt romantica. Am prieteni minunati, o familie fantastica si mi-ar placea sa am un caine intr-o zi, dar asta numai daca nu o sa mai calatoresc atat de mult.

Care sunt hobby-urile tale?

Muzica. Actoria. Scrisul. Imi place sa imi petrec foarte mult timp cu prietenii. Imi place sa invat lucruri noi. Imi place sa ma plimb si sa creez.

Ce faci in timpul liber?

Inca invat cum sa ma relaxez. Imi place sa imi scriu ideile. Imi place sa fac lucruri, in general.

Spune-ne mai multe despre familia ta.

Familia mea este minunata. Am relatii speciale cu surorile si parintii mei, dar si cu celelalte rude - nepoti sau nepoate. Exista o lista foarte lunga a oamenilor pe care ii iubesc. Aici intra si prietenii.

Stii ceva despre Romania?

Vreau sa vizitez Bucurestiul, la un moment dat. Mi-ar placea sa invat mai multe lucruri despre Romania, in general. Mi-ar placea foarte mult sa vizitez si Constanta. In acest moment, locuiesc langa portul din Sydney. Este foarte interesant sa inveti cate ceva despre diferite locuri din lume. Mi-ar placea foarte tare sa fac acest lucru vizitandu-va.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bordea lacramioara pe 18 Nov 2008, 17:22
    concursul ,,Toamna se numara noutatile''

    multumesc pentru ,,seriozitate'', adica pentru.....nimic. nu inteleg, am adunat 46 sau 47 de buline si am castigat......absolut nimic. de ce? vreau o explicatie, daca nu cumva cer prea mult. multumesc si......tineti-o tot asa, veti avea de ,,castigat''.

    0
    0

  • 2nas pe 15 Nov 2008, 21:03
    despre interviu

    Abi este o fata norocoasa, face ceea ce ii place cu adevarat si are multe inclinatii artistice. Ma bucur ca doreste sa cunoasca si tara noastra. Ii va placea sigur, este o persoana deschisa. Interviul este foarte placut, m-a relaxat.

    0
    0

  • hannah pe 15 Nov 2008, 13:43
    super

    Super fain :) I like her!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod