Abi Tucker, o actrita timida si romantica

Spune-ne cum a fost sa lucrezi alaturi de aceasta echipa?

Intreaga echipa este minunata. Simmone Jade McKinnon (n.r. interpreta personajului Stevie Hall) este superba. De asemenea, multi dintre invitatii speciali pe care i-am avut sunt actori foarte buni, alaturi de care merita sa joci. Unul dintre favoritii mei a fost Gus Murray, cel care l-a interpretat pe "Father Dan". Ador dialogul nostru din seria 8.

Crezi ca o ferma poate fi condusa exclusiv de femei, daca luam in considerare povestea din "McLeod's Daughters"?

Cu siguranta, cred ca o ferma poate fi condusa de femei. Chiar si asa, consider ca este important sa fie si barbati in jur. Imi iubesc prietenii, atat barbati, cat si femei, si ador sa imi petrec timpul cu ei. In "Fiicele lui McLeod" exista personaje masculine foarte puternice. Chiar daca femeile de la ferma sunt cele care stralucesc, trebuie sa recunosc faptul ca, in acest serial, personajele masculine si feminine se completeaza perfect.

Ai mai calarit vreodata, inainte de "Fiicele lui McLeod"? Cat de dificil a fost pentru tine sa inveti sa calaresti?

Am mai calarit putin inainte. Insa nu stiam nici macar jumatate din cat stiu acum. Acest serial a fost o ocazie minunata pentru mine sa invat sa calaresc. Acum mi-ar placea sa pot sa calaresc mai mult.

Trecut, viitor si muzica...


Ne poti povesti un moment memorabil din cariera ta?

Primul meu serial de televiziune important a fost "Heartbreak High". Am interpretat-o pe Jodie Cooper, o cantareata. Acesta este memorabil. De asemenea, si rolul personajului gotic din filmul "Angst" a fost memorabil.

Care sunt planurile tale profesionale?

Cel de-al doilea album, "One December Moon", este prioritatea mea in acest moment. Mi-a luat cinci ani sa scriu si sa inregistrez acest album si sunt foarte incantata ca doua dintre piesele mele se pot auzi si in serial. "One December Moon" este lansat in Australia, Noua Zeelanda, Austria si Suedia, dar poate fi achizitionat de oricine de pe site-ul www.abitucker.com.au. In anul 2009 vreau sa plec intr-un turneu de promovare prin Europa.

"Iubesc muzica"    

Povesteste-ne mai mult despre cariera ta muzicala.

Am cantat in multe show-uri tv, dar cant si in filmele in care joc: "Heartbreak High", "Angst", "Viata noastra secreta" sau "Fiicele lui McLeod".

Mi-am lansat albumul de debut, "Dreamworld", in anul 2003 si apoi am plecat intr-un turneu de promovare. Iubesc muzica. Acest al doilea album este un material pentru care m-am daruit complet. Am scris toate cantecele inainte si in timpul filmarilor pentru serial, am inregistrat in Sidney si in Adelaide cu niste muzicieni desavarsiti. Acum am ocazia sa joc intr-un muzical senzational in Australia. Abia astept.

Stiu ca ai castigat finala show-ului australian "New Faces", in 1992. Ce a reprezentat acest premiu pentru cariera ta?

"New Faces" a fost prima mea aparitie la televizor. A fost sansa pe care mi-a dat-o viata de a fi vazuta de producatorii serialului "Heartbreak High". Initial, am fost cooptata in serial pentru doar cinci episoade, dar, pana la urma, producatorii au decis sa imi prelungeasca contractul pentru inca 65. Atunci am abandonat putin muzica.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bordea lacramioara pe 18 Nov 2008, 17:22
    concursul ,,Toamna se numara noutatile''

    multumesc pentru ,,seriozitate'', adica pentru.....nimic. nu inteleg, am adunat 46 sau 47 de buline si am castigat......absolut nimic. de ce? vreau o explicatie, daca nu cumva cer prea mult. multumesc si......tineti-o tot asa, veti avea de ,,castigat''.

    0
    0

  • 2nas pe 15 Nov 2008, 21:03
    despre interviu

    Abi este o fata norocoasa, face ceea ce ii place cu adevarat si are multe inclinatii artistice. Ma bucur ca doreste sa cunoasca si tara noastra. Ii va placea sigur, este o persoana deschisa. Interviul este foarte placut, m-a relaxat.

    0
    0

  • hannah pe 15 Nov 2008, 13:43
    super

    Super fain :) I like her!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod