What’s UP face selfie #BINE cu smartphone-ul Drive 3 de la Krüger&Matz

Pentru cel mai recent videoclip al său, What’s UP a ales noul smartphone DRIVE 3.

Brand-ul polonez de IT&C Krüger&Matz continuă colaborarea cu unul dintre cei mai în vogă tineri artiști români, What’s UP. Astfel, videoclipul celui mai recent single al său prezintă o seară obișnuită pentru artist, care petrece alături de prieteni și de gadgeturile sale preferate. Așa cum ne-a obișnuit deja, distracția e nelipsită din videoclipurile sale, iar melodia „Bine” nu face rabat de la asta prin ritmurile energice, versurile pozitive și pline de voie bună, având mari șanse să devină hit-ul acestei veri.

Pentru a doua oară, What’s UP a ales să folosească în clip-ul său produsele performante și moderne de la Krüger&Matz pentru a le arăta fanilor că tehnologia este doar un mijloc prin care aceștia își pot îndeplini pasiunea, singura care este cu adevărat importantă.



What’s UP, un artist pasionat de gadgeturi, care iubește distracția și aventura, a ales noul smartphone de la Krüger&Matz, DRIVE 3 pentru a-și face cele mai cool selfie-uri în noul său videoclip, „Bine”, și căștile KM0665MP pentru a se bucura de muzică în condiții maxime.

Cel mai nou nou videoclip What’s UP poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=uzTOkUFS3ls

"Sunt curios de tot ce apare nou, iar Krüger&Matz vine mereu cu ceva nou în viața mea.

Eu sunt foarte legat de pasiunile mele și mă bucur pentru că de fiecare dată Krüger&Matz îmi susține nebunia. Am rămas împreună și la #BINE și la rău :)) Suntem deja la proiectul doi și vor mai urma.”, declară What's Up.

„Produsele performante, practice și cool din portofoliul Krüger&Matz se potrivesc de minune cu personalitatea energică a lui What’s UP. De aceea, asocierea dintre brandul nostru și binecunoscutul artist este una firească, de bun augur de ambele părți și va continua și pe viitor.”, a declarat Michal Leszek, creatorul Krüger&Matz.

Noul dispozitiv de la Krüger&Matz se potrivește de minune persoanelor active, aflate în continuă mișcare, cărora le place aventura. În plus, DRIVE 3 dispune de nenumărate elemente-surpriză. Sistemul de operare Android 4.4 KitKat, rezistența la diverse șocuri, rezistența la praf și scufundarea în apă timp de 30 minute, la o adâncime de 1 m transformă DRIVE 3 într-un must-have al oamenilor pasionați de tehnologia de ultimă oră.

Este un dispozitiv perfect atât pentru activități profesionale, cât și pentru cele personale, memoria internă de 8 GB fiind ideală pentru stocarea de date importante, aplicații și imagini. Pentru un volum mare de informații, memoria poate fi extinsă până la 32 GB datorită cardului microSD. La fel ca toate modelele din seriile DRIVE, și noul DRIVE 3 este echipat cu o baterie cu o capacitate maximă - 4050mAh, care garantează fiabilitate, chiar și în situații neprevăzute și critice.

Nu în ultimul rând, căștile din videoclip-ul piesei #BINE a lui What’s UP au un design cool, tineresc și sunt perfecte pentru cei care vor să se bucure de muzica preferată. Calitatea sunetului face din acest gadget alegerea ideală pentru pasionații de accesorii performante și la modă.



What's Up și Krüger&Matz nu sunt la prima colaborare de acest tip.

La sfârșitul anului 2014, în cadrul evenimentului de lansare al brandului polonez în România, What's Up a lansat în premieră videoclipul piesei „Tânăr și nebun”, o colaborare inedită între Marius Moga și Horia Moculescu, în care anumite pasaje din clip sunt filmate cu smartphone-ul Kruger&Matz LIVE 2 LTE, pentru a le arăta fanilor că viața trebuie trăită la maxim, iar gadgeturile sunt doar un accesoriu care te ajută să-ți îndeplinești pasiunea.

Videoclipul „Tănăr și nebun” poate fi vizionat accesând https://www.youtube.com/watch?v=6Ho0_d_-NKo  

În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod