WE TEACH PASSION @ DALLESGO

Urmează-ţi pasiunea și rezervă-ţi un loc la cursul tău preferat:
Stilism & Tendinţe în Modă // Make-up // Fotografie // Social Media

Design Interior // PR // Comunicare Online // Hairstyling // Cooking // Actorie

Fișele de post se schimbă, profesiile fuzionează, ritualurile clasice de secol XX în care jobul înseamnă 9 to 5 work and then play se dizolvă. Descoperi că învățarea, chiar atunci când ai ieșit de pe băncile ultimei forme de învățământ absolvite, nu trebuie să se oprească niciodată. Că e singurul fel în care te poți redescoperi, reinventa și în care îți poți explora permanent vocații și valențe, care te vor duce în zone sociale, culturale, psihologice și personale intense și nebănuite.

Teaching-ul after work deschide uși potențialului. Acela latent, despre care știai că îl ai atunci când făceai școala de pictură în gimnaziu - și culmea, aveai și talent, când scriai scenarii întregi pentru personajele din universul tău și îți imaginai că le transmiți în direct, când ai știut că te regăsești mai mult în atmosfera dintr-un studio, deși stai în fiecare zi la un birou într-o bancă.

After schooling-ul este una dintre cele mai eficiente metode contemporane de a pregăti oamenii tineri și stimulați de industria creativă, oferindu-le nu doar cadrul de învățare și manifestare a pasiunilor și hobby-urilor, dar – cel mai important – spațiul pentru networking și șansa de a întâlni alte persoane cu același drive.

Platforma de cursuri after-work Universul DallesGO s-a născut în 2010.
Clădit din pasiune și consolidat din dorința de a descoperi oameni pasionați și de a le oferi contextul și oportunitatea de a învăța, crește și de a își duce hobby-urile creative la nivel de start-up și business, proiectul DallesGO este în prezent cea mai cunoscută platformă de cursuri interactive din București, devenind un etalon pentru excelență în educația alternativă, contemporană.

Intitulată sugestiv We Teach Passion, campania ediției cu numărul opt a cursurilor DallesGO sărbătorește autenticitatea, curiozitatea și (re)descoperirea pasiunii pentru domenii creative, vorbind, în același timp, despre noi începuturi, provocări și experiențe alături de o “catedră” extinsă de specialiști și de noi proiecte, asocieri și divizii creative și efervescente.

Crina Semciuc, noua imagine DallesGO, este una dintre cele mai fresh prezențe din filmul românesc contemporan, iar alegerea noastră de a deschide sezonul de cursuri cu numărul 8 alături de ea a fost una extrem de naturală: Crina este un om pasiona(n)t, o actriță de excepție și o prezență spirituală, pentru care talentul și provocarea unei meserii creative fac casă bună.
Crina Semciuc a devenit cunoscută publicului pentru rolurile din Webside Story, California Dreamin’, Rocker, A! sau În derivă și continuă să se implice în proiecte cinematografice alături de regizori de referință. Fotografiile campaniei We Teach Passion cu Crina Semciuc sunt semnate de echipa de profesori DallesGO- Ionuț Staicu (fotografie), Ovidiu Buta (styling) și Diana Ionescu (Make-Up), și de hair stilistul GETT’S Artistic Studio Oana Moțoi.

Cursurile DallesGO se întâmplă seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program încărcat, iar atmosfera se păstrează, aşa cum era de aşteptat, una inspirațională, creativă şi interactivă.

Fiecare curs after work include 12 întâlniri săptămânale în cadrul cărora înveţi de la oameni fascinanţi, formatori de excepţie care îţi vor transmite cele mai interesante şi actuale informații despre industria care te interesează.
Si pentru că la DallesGO pasiunea este destinaţia permanentă, venim în întâmpinarea celor care îşi doresc să afle şi mai multe despre pasiunea lor şi, începând din noul sezon, fiecărui curs i se adaugă un modul opţional de 6 săptamani, ce vine ca o continuare firească a dezvoltării cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate.

DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanților săi experiențe din ce în ce mai interactive și o educație profesională prin excelență. Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO încă de la început am ales ca profesori cele mai sonore nume din zona industriilor creative - practicieni cu charismă și reputație profesională puternică.

Înscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711    |   Str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. II, zona Universitate

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod