Universul Barbie la Sun Plaza!

Sun Plaza Shopping Center în parteneriat cu Barbie găzduiește, în perioada 30 august – 21 septembrie 2014, un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” Păpușile Barbie îi așteaptă zilnic pe cei mici, timp de 3 săptămâni, în cele patru zone special amenajate, la parter și la etaj, în zona restaurantelor: Locul de Joacă Barbie, Bucătăria Barbie, Living Room-ul lui Barbie și Barbie Spa.
Programul evenimentelor în perioada 30 august – 15 septembrie va fi de luni până vineri în intervalul orar 16:30 – 19:30 și în weekend între orele 11:30 – 18:30, urmând ca între 16 – 21 septembrie distracția să continue de luni până vineri între 17:30 – 19:30, ultimul weekend Barbie oferind experiențe de neuitat între orele 11:30 – 18:30.

La  Locul de joacă Barbie, zilnic între orele 11:30 – 20:30, fetițele se vor putea juca cu zecile de păpuși Barbie care vor sta la dispoziția lor.
În plus, în cadrul evenimentelor speciale vor fi organizate activități variate prin care copiii își vor putea folosi imaginația - fetițele își vor putea crea propriile coliere, vor învăța să facă flori din hârtie creponată, își vor personaliza invitațiile pentru petrecerea cu tema Barbie, vor putea să decoreze casa lui Barbie și vor accesoriza rochia de mireasă a lui Barbie.

În Bucătăria Barbie, copiii vor putea să se joace creând cele mai delicioase prăjituri decorate cu umbreluțe și fructe, vor decora multe modele din turtă dulce și vor realiza biscuiți și brioșe din plastilină.

În Living Room-ul lui Barbie copiii vor fi inițiați în tainele karaoke și vor participa la o adevărată petrecere în stil Hawaiian, apoi vor intra în atmosfera disco a anilor ’70, vor învăța să danseze grațios precum balerina Barbie și vor pătrunde în minunata lume a muzicii cu ajutorul instrumentelor muzicale pregătite pentru ei.

La Barbie Spa, fetițele vor fi răsfățate ca niște adevărate domnișoare: vor fi machiate cu farduri speciale pentru copii, vor avea parte de sesiuni de manichiură cu lac de unghii și abțibilduri speciale, li se va aranja părul, iar în weekend-uri vor putea fi pictate pe față cu mult sclipici și culori strălucitoare.

Surpriza cea mai mare va fi prezența Prințesei Barbie care va veni în fiecare weekend, timp de 7 ore, în intervalul orar 11:30 – 18:30.
Copiii o vor găsi în zona restaurantelor de la etajul 1 și se vor putea fotografia cu ea, urmând ca pozele să le primească pe loc și gratuit.

În perioada 30 august – 21 septembrie 2014, visele devin realitate numai la Sun Plaza! În premieră națională Universul Barbie își deschide porțile, oferind o experiență unică pentru cei mici!

Pentru mai multe informații despre evenimentul “Universul Barbie, un vis ce devine realitate! vizitați www.sun-plaza.ro și pagina oficială de Facebook Sun Plaza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod