Britney Spears și David Lucado s-au despărțit

Cântăreaţa s-a despărţit de iubitul său, după o relaţie care a durat aproape doi ani. Informaţia privind despărţirea cuplului a fost confirmată şi de un purtător de cuvânt al artistei, notează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Ahhhh the single life!/ Ahhh, viaţa de femeie singură!", a scris Britney Spears, în vârstă de 32 de ani, pe contul său de Twitter.

Britney Spears nu a dat detalii despre motivele despărţirii de David Lucado, dar presa americană a speculat că ar fi vorba despre un clip video în care acesta este surprins în timp ce o înşeală pe cântăreaţă cu o altă femeie.

Cântăreaţa americană a avut mai multe probleme legate de viaţa de cuplu, după ce a divorţat în 2007 de Kevin Federline şi a rupt logodna cu Jason Trawick, în 2013.

Potrivit relatărilor din presa tabloidă americană, vedeta părea să fie fericită alături de David Lucado, care lucrează în domeniul juridic.

În noiembrie 2013, Spears a declarat pentru Entertainment Tonight: "Sunt îndrăgostită. Îmi place că (David Lucado, n.r.) este încăpăţânat şi nu renunţă la obiceiurile lui. E un om simplu. Îl ador. E foarte amuzant şi pasional. Îmi place că iubeşte tot ceea ce face, este contagios din punctul ăsta de vedere".

La începutul acestui an, presa americană susţinea că artista intenţiona să se căsătorească cu David Lucado.

"Ea vrea să aibă o familie tradiţională, iar el este un bărbat iubitor, cu picioarele pe pământ şi un tată vitreg minunat pentru fiii ei, Sean şi Jayden", declara un apropiat al vedetei pentru revista americană Life & Style. "Le-a spus deja prietenelor ei că, dacă David ar cere-o în căsătorie mâine, ea ar accepta cu siguranţă", a adăugat aceeaşi sursă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod