Un weekend lung in TRIBUTE, cu Adrian Berinde, FreeStay si JukeBox!

Adrian Berinde, 18 iunie Pe Victoriei 118, seara de joi petrece. Pe 18 iunie, seara de joi petrece cu Adrian Berinde care își lansează a 7-a minune discografică: rolul principal, „Atat de bine”, într-un concert în care rock-ul și folk-ul vor defila mână în mână. Ca de obicei, în TRIBUTE te așteaptă cea mai bună muzică, în compania unor artiști grozavi. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 20:00.
FreeStay, 19 iunie

Așa cum este normal, toți ne bucurăm de ziua de vineri, însă nu-i zi de vineri precum cele care vin la pachet cu o porție de muzică LIVE. Bucătarul serii va fi FreeStay, gata să vă facă să vă gândiți la Victoriei 118 cu poftă. Acestea fiind spuse, ne mai așteaptă o seară plină de voie bună în Tribute. Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00.


Jukebox, 20 iunie


Weekend-ul nu are farmec dacă nu vine cu zgomot, motiv pentru care cei de la Jukebox promit încă o sesiune de LIVE zgomotos, să facem Calea Victoriei să duduie, că așa-s sâmbetele în Tribute.
Încheiem un nou weekend cum știm mai bine: LIVE! Biletele vor fi disponibile în seara evenimentului, la prețul de 30 lei, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod