Un nou spectacol „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei”, 21 Martie 2015

Veste bună pentru fanii misterelor!La cererea publicului, organizatorii anunţa al doilea spectacol „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei”, sâmbăta, 21 Martie 2015 la Sala Palatului. Biletele pentru acest show vor fi puse în vânzare începând de mâine, 12 Februarie în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.
Fă parte din gaşca misterelor de la „Mistere S.R.L” şi Velma te va învăţa totul despre istorie. Otto, expertul în egiptologie, îţi va dezvălui multe secrete despre faraoni, piramide şi descifrarea hieroglifelor iar pe Fred îl poţi ajuta cu cele mai trăsnite invenţii. Alături de Daphne vei oferi sfaturi de înfrumuseţare mumiilor iar pe experţii incontestabili în gastronomie – Scooby şi Shaggy îi vei ajuta să schimbe sandvişurile de un metru cu kebab şi alte delicii.

Cu o audienţă de peste 12.000 de oameni la spectacolele susţinute în februarie 2014, cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea fascinantă a desenelor animate, Scooby-Doo, va porni într-o nouă călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură.
Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole. Gaşca specializată în rezolvarea misterelor va confrunta mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramidă egipteană.

Spectacolul, produs de Warner Bros, este unul de mare amploare şi elaborat cu multă atenţie pentru detalii, cu un scenariu de acţiune presărat de momente umoristice, cu doze de suspans şi aventură, cu muzică şi comedie, şi cu multe alte surprize, totul pentru o seară de neuitat petrecută în familie.

Scooby-Doo şi Misterul Piramidei îi aşteaptă pe toţi spectatorii, cu mic, cu mare să desluşească alături de Scooby, Fred, Velma, Shaggy şi Daphne enigmele din Egipt într-un eveniment cu totul şi cu totul special la Sala Palatului pe 20 şi 21 Martie 2015.

Un eveniment marca Phoenix Entertainment.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod