Starbucks inaugurează cea mai nouă cafenea din Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni

Starbucks România anunță astăzi deschiderea celei mai noi cafenele din Bucureşti, situată în AFI Palace Cotroceni. Cafeneaua este amplasată la parter, într-o zonă intens Rândul 3 - zonă circulată şi are o suprafaţă de 450 mp, care include şi o terasă exterioară, dar şi o grădină de iarnă. Pe parcursul întregii zile, clienții se pot bucura de o ofertă specială, toate băuturile fiind oferite la jumătate de preț.
Noua locație este perfectă atât în timpul săptămânii de lucru, când  consumatorii Starbucks au nevoie de doza zilnică de energie şi cafea bună, alături de un produs de patiserie proaspăt sau o prăjitură delicioasă, cât şi în timpul liber, când se relaxează alaturi de una dintre băuturile Starbucks preferate.

„Starbucks este un brand iubit și dorit, de aceea venim mai aproape de clienții noștri deschizând o nouă cafenea în AFI Cotroceni. Astfel, clienții se pot bucura de produsele Starbucks mai rapid și mai ușor”, a declarat Bogdan Guzgă, District Manager Starbucks România.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România.
Cafeneaua deschisă în AFI Palace Cotroceni este cea de-a optsprezecea locație pe care lanțul o deschide în România, în momentul de față existând doisprezece locații în București, una în Cluj-Napoca, una în Timișoara, una în Constanța, una în Braşov și două în Iași.

„Extinderea Starbucks continuă firesc în anul 2015, prin deschiderea acestei cafenele spaţioase şi prietenoase într-un punct cheie din București, unde îi aşteptăm pe clienţii noştri cu toate băuturile bine-cunoscute pe care le pot personaliza în funcţie de preferinţele lor.”
,  a mai adăugat Bogdan Guzgă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod