Show de coafura si moda by Ciprian Vaida & Adela Diaconu

Pentru Ciprian Vaida hairstyling-ul nu este o meserie ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile. Ca orice profesionist, evolueaza continuu, fiind mereu in cautare de produse si stiluri inovatoare.
Cu mult timp liber sacrificat în favoarea orelor petrecute muncind si învătând în cadrul unui salon, Ciprian si-a dat seama încă de la 16 ani de ce îsi dorea să facă în viată. Munca, pasiunea si dedicatia au stat la baza a ceea ce acum este o afacere de succes: Salon Portre.Hairstylistul a participat la seminarii de coafură tinute de academii cu renume mondial cum ar fi: Vidal Sassoon, Tony&Guy si Hob Salons. În 2008 i-a fost acordat un premiu pentru Tunsoare si Culoare de către Intercoiffure România, iar în prezent este trainer pentru Matrix, manager si proprietar al Salonului Portre la doar 23 de ani.
Echipa Portre a participat la numeroase evenimente si prezentari de moda scotând la iveală frumusetea fetelor din cadrul unor prezentări de modă, concursuri de miss sau sedinte foto.

Titlul colectiei, BV01ADE, reprezinta numele emisiunii ce anul acesta a fost premiata cu diploma de excelenta pentru cea mai buna si longeviva emisiune TV de lifestyle din Romania. Emisiunea este difuzata in fiecare weekend la postul Nova Tv.

In aparitiile sale din emisiune, Adela este admirata pentru tinutele pe care si le creeaza, accesorizeaza si le stilizeaza singura, colegele de breasla si telespectatoarele solicitandu-i mereu sfaturi in materie de tinute vestimentare.
Pe fan page-ul emisiunii gasiti trucuri si sfaturi in materie de moda, idei prin care doreste sa le consilieze pe doamne si domnisoare in gasirea unor forme cat mai originale de exprimare prin vestimentatie, dar fara a face rabat de la eleganta, simplitate si esenta clasicului. De aceea, prezentatoarea TV a si ales ca aceasta colectie vestimentara sa o dedice telespectatoarelor sale fidele.

Colectia ''Bv01Ade by Adela Diaconu'' se remarca prin simplitate si rafinament, şi contine piese vestimentare de zi si de seara ce pot fi transformate prin accesorii in tinute de cocktail, si chiar pentru evenimente sofisticate.
Rochii de seara lungi si pretioase, salopete, deux pieces-uri, rochii de zi... un mix de tinute prin care Adela a incercat sa isi valorifice stilul ce a consacrat-o in TV si pentru care este admirata de alte femei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod