Saptamana aromelor de vara pe elefant.ro

Reduceri la peste 10.000 produse pe elefant.ro.
In perioada 1-6 iulie, elefant.ro vine in intampinarea cumparatorilor cu reduceri semnificative la peste 10.000 de produse din toate categoriile din mallul online al familiei tale.

“Lansam campania Saptamana aromelor prin care ne propunem sa fim cat mai aproape de cumparatorii nostri si sa venim in intampinarea lor produse la preturi speciale, care sa nu le afecteze bugetul de vacanta” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

In fiecare zi din Saptamana aromelor vor incepe reduceri pentru diverse categorii de produse, care isi vor mentine pretul scazut pana la finalul campaniei.
Astfel, incepand cu ziua de marti, 1 iulie, de pe elefant.ro se pot cumpara parfumuri la pret de ingrediente, iar la fiecare comanda plasata marti clientii elefant.ro vor primi un cadou marca Burberry. Miercuri, cartile traditionale vor avea reduceri de pana la 80%, fiecare comanda avand atasat un eBook-surpriza drept cadou. Ziua de joi este dedicata accesoriilor pentru femei care se vor putea cumpara cu sume semnificativ mai mici decat in zilele obisnuite. Campaniile si cadourile-surpriza vor continua pana duminica, 6 iulie, inclusiv.

Mai mult decat atat, elefant.ro ofera inca un bonus abonatilor sai.
Astfel, acestia vor primi un voucher de 5 euro pe care il pot cumula cu restul reducerilor din Saptamana aromelor.

Tag-uri recomandate: elefant.ro, saptamana aromelor, reduceri, elefant, carti elefant, carti online, eBooks, parfumuri reduse.

Contacte media:
Iuliana Butuc-Cerchez                    Alexandra Dumitru
iuliana@prsteps.com                      alexandra@prsteps.com
+744 492 953                               +729 003 956

www.elefant.ro pozitionat pe piata romaneasca drept “mall-ul online al familiei”, ofera clientilor sai peste 130.000 de produse: carti, eBooks, jucarii, filme, muzica, eReadere, tablete, produse de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, cosmetice si produse de ingrijire personala.
La aproape patru ani de la lansare si cu o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro in 2013, elefant.ro se bucura de zeci de mii de vizitatori zilnic. Mai multe informatii despre elefant.ro si serviciile oferite se gasesc pe pagina de Facebook a companiei.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod