S-a lansat aplicația care face melodii cu versurile tale și pe muzica Shalala

NESCAFÉ Brasero a lansat aplicația cu ajutorul căreia fiecare dintre noi poate avea propria melodie de trezire. Este vorba despre aplicația de mobil „ Dimineți frumoase”, ce poate fi descarcată pe smartphone din Google Play sau App Store.
Prin intermediul acesteia, până pe 5 decembrie, iți poți trimite gândurile de la prima oră, urmând să le primești înapoi sub forma unei melodii cântate de trupa Shalala.

În plus, în fiecare dimineață, până pe 5 decembrie, între orele 7:00-9:00, ai ocazia să urmărești concertul trupei Shalala la stația de metrou Piața Victoriei. NESCAFÉ Brasero a instalat acolo un ecran ce transmite imagini și sunet din studioul în care trupa înregistrează melodii cu versurile trimise de utilizatori.
Campania folosește o tehnologie inovatoare pe piață, HD Smart Voice, care emite sunetul pe o rază îngustă. În felul acesta, doar cei care vor fi în direcția razei de sunet emise vor putea auzi melodiile cântate de trupa Shalala, fără ca cei din jur să audă vreun sunet.

Descarcă și tu aplicația de mobil Dimineți frumoase și trimite-ne versurile tale! Fă-ți trezirea mai ușoară cu o melodie inspirată chiar de tine și cântată de trupa Shalala!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod