România: 5 profeţii mincinoase

Pentru sâmbătă, 21 mai, era programat sfârşitul lumii. Cel puţin aşa a încercat să ne convingă pastorul american Harold Camping, prin afişe în care ne anunţa să ne pregătim pentru Ziua Judecăţii.

Nu este prima dată când ne pregătim de sfârşitul lumii. Încă de acum câteva mii de ani oamenii erau siguri că sfârşitul lumii va fi curând, fiecare generaţie considerând că vremurile pe care le trăieşte sunt cu siguranţă cele mai grele, corupte, păcătoase şi, prin urmare, demne de sfârşitul lumii. Cea mai importantă sursă de inspiraţie pentru creştini este Apocalipsa, care descrie un sfârşit al lumii îngrozitor, dar care lasă loc de foarte multe interpretări, ceea ce stârneşte şi mai mult imaginaţia credincioşilor.
 

1 din 6

Harold Camping

Evident, am ratat şi acest sfârşit de lume, şi totul este la fel ca înainte, cu excepţia conturilor lui Camping, care au atins impresionanta sumă de 72 de milioane de dolari. Pentru a-şi facilita accesul în rai, mulţi credincioşi din întreaga lume s-au grăbit să-i doneze pastorului ceva bani.
În prezent, pastorul pare să fi urcat la ceruri, că pe pământ este de negăsit.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iolanda pe 5 Sep 2012, 09:21
    o profetie care s-a implinit

    Apropo de astre , de predictii astrale , de Romania , de profetiile pentru Romania si de profetii ei . Uitati-va aici la o profetie care s-a adeverit in cele mai mici amanunte si care a sfidat pur si simplu vointa si interesele a 5 televiziuni si a 3 mari partide politice . Videoclipul se numeste ,, Traian Basescu are paranormali foarte puternici ,, si poate fi vizionat pe youtube . Eu am avut un soc mai ales dupa ce am vazut cine este acest roman , cate carti a scris dar mai ales si cu ce se ocupa el de douazeci de ani incoace : http://www.youtube.com/watch?v=Pc7Ss6xHSqk&feature=youtu.be

    1
    0

  • marcel pe 9 Nov 2011, 02:42
    asa e fata mea

    buna sunt marcel

    1
    0

  • Maria pe 24 Mai 2011, 20:17
    Da, vezi sa nu

    Oameni astia au luato razna.normal k nimeni nu stie cand va fi sfarsitul , dar macar cand anunta cate un trasnit de-asta condus de diavolul macar sa ne pocaim sa ne intoarcem la Dumnesue, sai cerem iertare pr pacatele noastre, dar numai sta nu se intampla...offffffff, trezitiva la realitate oamni buni.

    1
    1

  • mary pe 24 Mai 2011, 15:12
    profetii

    despre sfarsitul lumii Domnul nostru Iisus Hristos spune ca nu stie nimeni ,nici ingerii din cer, nici fiul ci numai tatal... si in vremile de pe urma se vor arata profeti mincinosi si multi vor pretinte ca ei sunt Iisus ...si ne-a lasat scris sa nu credem pe nimeni ca atunci cand va fi sa vina o sa vada toate neamurile...si nu se va face pe ascuns..deci iubitilor va spun din toata inima nu credeti ... rugati-va si cautati ca sufletul si inima voastra sa fie curate..fara cearta si fara suparari...fugiti de tot ce e rau...si iubiti pe aproapele vostru dar si pe cel ce va vrea raul... cine va necajeste binecuvantatil ca in felul acesta o sa aveti rasplata..in ceruri..

    2
    2

  • nadya_dark pe 24 Mai 2011, 08:56
    Acum se adevereste totusi o profetie

    Si anume ca,,multi profeti mincinosi se vor arata,iar noi avem liberul arbitru de a le da dreptate si a ne teme,sau de a avea incredere in Domnul Dumnezeu ,,

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod