Premiera - VUNK lanseaza cel mai nou videoclip al formatiei in prezenta catorva mii de oameni

Luni 24 noiembrie, de la ora 20:00, in Piata George Enescu, in prezenta catorva mii de oameni si impreuna cu o echipa de productie ce lucreaza de cateva saptamani bune la acest eveniment, se vor auzi live piese ca "Ne facem auziti", "Asa, si?", "Numai la doi" dar si ultimul extras de single al trupei, "La nebunie".
La marea intalnire cu publicul din 24 noiembrie, VUNK le fac cadou tuturor celor prezenti, in premiera, clipul piesei "La nebunie". Este pentru prima data in istorie unei trupe cand lanseza un videoclip in prezenta catorva mii de oameni, in cadrul unui concert in aer liber.


Pe langa efectele si spectacolul special gandit, concertul este totodata si ultimul spectacol VUNK din Bucuresti de anul acesta.
Asa ca, Nu Lipseste Nimeni!

*
Acest concert a fost pus la cale dupa ce liderul trupei, Cornel Ilie, a dorit sa o intalneasca pe cea care, intr-o dimineata, i-a lasat o mica "amintire" pe masina, in urma unui mic accident.
In cautarea sa, i s-au alaturat mai multi tineri dar si persoane publice, ce au creat un filmulet-invitatie la concert: https://www.youtube.com/watch?v=7dirDaVSnmk

**
Accesul la eveniment este liber.
Luni 24 noiembrie, Piata George Enescu, Bucuresti. Ora 20:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod