Phenomena Laboratory, lansare neconvențională la Garajul Ciclop din centrul Bucureștiului

Mariana Brădescu, co-fondator Rock Star Construct

La eveniment a participat, în calitate de partener, Rock Star Construct. Mariana Brădescu, co-fondator
Rock Star Construct, a răspuns câtorva întrebări legate de eveniment.

Ce v-a determinat să fiţi parteneri la acest eveniment?

Avem o colaborare foarte frumoasa cu cei de la Phenomena Laboratory, astfel ca atunci cand am primit invitatia de a le fi parteneri la acest eveniment, am acceptat fara nicio ezitare. Este un eveniment total diferit din toate punctele de vedere: abordare, locatie, amenajare,etc iar acesta este un argument suficient de bun pentru a ne convinge sa participam.

Ce aţi oferit invitaţilor prin standul Rock Star Construct?

Standul Rock Star Construct a fost unul destul de minimalist, a fost doar o avanpremiera pentru ce ii asteapta pe viitorii vizitatori ai showroom-ului nostru ce se va deschide incepand cu 1 iunie.

Am vrut sa aratam ca se pot face combinatii indraznete de materiale fara a incarca prea mult, ba dimpotriva, sa obtinem un spatiu relaxat, aerisit si placut.

Cum a fost evenimentul?

Evenimentul a fost un adevarat succes si acest lucru se poate vedea cel mai bine din faptul ca au fost peste 1200 de vizitatori intr-o singura seara. Atmosfera din cadrul evenimentului a fost una de relationare, placuta si foarte relaxata, astfel ca toata lumea a putut sa comunice, sa interactioneze si sa relationeze foarte bine.

V-a inspirat creativitatea acestui eveniment?

Cu siguranta, au fost multe lucruri din care s-a putut invata de la acest eveniment, astfel ca  va fi un punct de sprijin in organizarea evenimentului de lansare al showroom-ului Rock Star Construct.
Fiecare partener din cadrul acestui eveniment si-a demonstrat creativitatea iar acest lucru se datoreaza cu siguranta echipei de la Phenomena Laboratory care a stiut sa isi aleaga partenerii in functie de ce asteptari au avut de la acest eveniment.

Aveţi planuri de viitor privind potenţialul colaborării cu această echipă creativă şi îndrăzneaţă?

Planurile de viitor cu Phenomena sunt nemarginite. Avem un profund respect pentru acestia, ne sunt foarte dragi toti membrii echipei si ne dorim sa ne ramana parteneri pentru urmatorii ani in diverse proiecte, atat din punct de vedere al arhitecturii cat si din punct de vedere al entertainment-ului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod