Paul Richard Nicolau lansează o acţiune inedită: Cea mai mare fiertură de scoici din Europa

Cel mai asteptat eveniment al sezonului, Festivalul Pescăresc, îşi deschide porţile vineri, 20 martie, în Parcul Naţional Lia Manoliu din Capitală.
Începând de vineri, 20 martie, şi până miercuri, 25 martie, Parcul Naţional Lia Manoliu găzduieşte cel mai important eveniment al iubitorilor de peşte şi nu numai. Raci, scoici, pui de baltă şi toate soiurile de peşte vor fi prezente întru deliciul celor prezenţi.

Invitat special al festivalului, Paul Richard Nicolau, ownerul restaurantului Taverna Racilor şi al Le Oac Oac bistro, aduce trei tone de scoici, o tonă de raci şi sute de kilograme de pui de baltă ce vor fi preparate în cadrul evenimentului pentru a vă delecta papilele gustative.

Aşa cum îi stă bine unui invitat special şi aşa cum ne-a obişnuit, tot cu aceasta ocazie, Paul Richard Nicolau o să pună la cale o acţiune inedită: cea mai mare fiertură de scoici din Europa.
În faţa dumneavoastră vor fi pregătite o tonă de scoici, preparat pe care apoi îl veţi putea degusta.

Mai multe detalii despre restaurantele pe care le conduce Paul Richard Nicolau:

Restaurantul „Taverna Racilor” de pe strada Buzeşti din Bucureşti evocă viziunea unei case rustice de mici dimensiuni, intimă, în stilul anilor ’40, într-o atmosferă şic, elegantă, poate puţin pretenţioasă, dar, evident, îmbietoare şi prietenoasă.

Micul său restaurant mobil este o căsuţă rustică, cu obloane la ferestre şi felinare înalte, şi terasă înconjurată de un gard, unde încap 52 de persoane la mese.
Evident, specialitatea casei sunt racii fierţi, asezonaţi de condimente şi unul dintre sosurile casei, în porţii de 500 de grame, la preţul de 35 de lei. Pe lângă aceştia, meniul mai cuprinde şi pui-de-baltă pane, creveţi pane, frigărui de midii şi calamari pane.

După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, a lansat în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic, Le OacOac Bistro, schimbând servirea mesei într-o experiență în sine: „Deși aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii.
Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bună și, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă”
.

Mai multe detalii despre Festivalul Pescăresc puteţi găsi pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1471456249741812/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod