De la machiajul de zi la machiajul de seară în 5 pași

Ce-i drept, machiajul de seară poate fi o provocare. Pune accentul pe culori intense, saturate și sidefate, conturează bine trăsăturile și vei vedea cum un machiaj banal se transformă în ceva spectaculos cât ai clipi.
1. Primul pas este să creezi o nouă bază impecabilă pentru a ascunde imperfecțiunile. Folosește iluminator, fond de ten și pudră pentru acest lucru. Tenul tău va arăta din nou curat și lipsit de orice urmă de oboseală.

2. Folosește apoi un blush mai intens și o pudră care reflectă lumina pentru a obține un efect de strălucire ce-ți pune în evidență pomeții.

3. Dacă ai ales să porți o ținută care lasă la vedere decolteul, umerii și brațele te poți folosi de un truc simplu, ce va face trecerea de la machiajul feței la nuanța pielii, fără ca zona feței să pară prea încărcată.
Aplică un bronzer pe piele pentru a încălzi ușor nuanța naturală pe care o ai și un shimmer pentru a scoate în evidență forma claviculelor. Vei obține un efect neașteptat!

4. Pune accentul pe machiajul ochilor și intensifică-l. Alege farduri sidefate, tuș negru sau colorat și nu te sfii să-ți aplici gene false. Dacă ești mai îndrăzneață poți apela la paiete sau glitter. Machiajul smokey eyes este unul dintre cele mai potrivite pentru seară. Îl poți folosi în combinație cu un blush luminos ce va arăta foarte frumos în contrast cu culoarea închisă a ochilor.

5.
Ultimul pas este acela de a intensifica pliul ploapei, iar mai apoi să luminezi arcadele și unghiurile interne. În acest mod vor ieși în evidență contrastele pe care le-ai creat, iar contururile vor fi și mai bine definite. Nu uita că seara poți să alegi și nuanțe de ruj mai puternice sau chiar întunecate.

Învață arta machiajului profesionist la cursurile de Make-Up de la Dalles GO (partener M.A.C. Cosmetics). Înscrie-te pe info@dallesgo.ro și la telefon 0769041711.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod