Participă la concursul Guban by You și creează pantoful vedetă din noua colecție primăvară-vară 2014

Guban, brandul românesc de pantofi cu o tradiție de peste 80 de ani, lansează o nouă provocare tuturor pasionaților de design și de pantofi în cadrul celei de-a doua ediții a concursului de creație Guban by You.
După o primă ediție desfășurată în vara acestui an la care s-au înscris peste 120 de schite, Guban dă startul unei noi competiții și le propune tuturor celor pasionați de design și de pantofi să creeze modelul vedetă pentru colecția primăvară-vară 2014.

Pe o structură deja stabilită și disponibilă atât pe site-ul www.guban.ro, cât și pe pagina Facebook.com/Guban, concurenții își pot imagina modelul ideal pentru noua colecție. Începând din 15 noiembrie, concurenții au la dispoziție 4 săptămâni pentru a-și înscrie desenele în competiție.
Numărul maxim de lucrări admise pentru un concurent este de 10 și sunt acceptate doar înscrierile făcute până pe 15 decembrie.

La fel ca în cazul primei ediții, creatorul celui mai popular model (ales în urma voturilor primite pe pagina de Facebook Guban) va fi premiat cu o pereche de pantofi la alegere, iar marele câștigător (ales de echipa Guban) își va vedea creația transformată în realitate și va primi de asemenea, o pereche de pantofi cu semnătura Guban.    

Modelele câștigătoare la finalul primei ediții au fost deja fabricate la Timișoara și vor fi disponibile în magazinul din Băneasa Shopping City începând din luna decembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod