Ora 3.30: Simona Halep joacă în această noapte pentru un loc în finala de la US Open


Are o şansă bună să ajungă în ultimul act al turneului

După aproximativ 75 de minute, jucătoarele au revenit pe teren, iar partida a continuat la cote dramatice, cu ghemuri şi schimburi de mingi lungi. Pentru Halep întreruperea a însemnat o metamorfoză a evoluţiei ei. Ea a trecut imediat din defensivă în ofensivă, a lovit cu sete marginile terenului şi a trecut la conducerea ostilităţilor. Ea a egalat la 2 la prima minge, a cedat următorul ghem, apoi a "sprintat" spre câştigarea meciului, reuşind un break la 3-3.
Serviciul a ajutat-o din nou mult, a întors un 0-30 şi ridicat scorul la 5-3. Azarenka nu a mai putut decât să facă 4-5, înainte ca Halep să-şi treacă în palmares prima semifinală la US Open, după 6-4 în decisiv, set care a durat 70 de minute.

Aceasta a fost a treia partidă dintre Halep şi Azarenka, jucătoare antrenată acum de belgianul Wim Fissette, care a pregătit-o pe româncă în 2014. Azarenka a câştigat ambele partide disputate anterior, în 2012, în optimile de finală ale turneului de la Doha, scor 6-3, 6-1, şi în aceeaşi fază la Linz, scor 6-1, 6-1.

Halep: Este grozav să fiu în semifinale, savurez acest turneu

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, a declarat că este grozav să ajungă în această fază a competiţiei, subliniind că se simte foarte bine şi savurează acest turneu.

"Este grozav să fiu în semifinale, mă simt bine aici, savurez acest turneu.
Mă bucur că am putut s-o înving pe Azarenka. În primul set am fost mai agresivă, am dominat, apoi am făcut un pas înapoi. După pauză mi-am spus că nu am nimic de pierdut, am spus că trebuie să-mi găsesc calea şi aşa am făcut", a declarat Halep la Eurosport.
adrian-petculescu-luminia-turcu-bogdan-stnescu
10 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod