Ora 3.30: Simona Halep joacă în această noapte pentru un loc în finala de la US Open


O imagine artistică în care Halep e seducătoare

Setul al doilea fost unul spectaculos. Azarenka a ridicat şi mai mult nivelul de agresivitate, mingile ei nu au mai scăpat atât de des în afara terenului, astfel că s-a distanţat la 3-0, cu break în ghemul al doilea. Cu încrederea ridicată brusc la cote înalte, fosta numărul 1 mondial a risipit repede două ghemuri, în care a câştigat un punct din nouă.

Deşi nu i-a scăzut nivelul evoluţiei, Halep nu a putut valorifica momentul favorabil, pentru că adversara ei a revenit repede în joc şi a făcut 5-2, după un rebreak la 3-2.
Simona Halep nu a cedat şi s-a apropiat la 4-5, dar şi-a pierdut imediat serviciul şi setul, cu 4-6, după alte 48 de minute.

În pauza ce a urmat, Azarenka a zăbovit ceva mai mut la vestiare spre nemulţumirea Simonei Halep. Decisivul a debutat cu un ghem de peste zece minute, în care Halep a avut trei mingi de break, fără să câştige vreuna. În ghemul următor, pe serviciul româncei, s-a produs un moment iritant pentru cele două jucătoare. Halep a servit, arbitrul de linie a strigat aut, iar românca a cerut reluarea computerizată, care nu a putut fi reprodusă pe monitoarele arenei sau în transmisia TV.
Arbitrul de scaun a hotărât reluarea primului serviciu, decizie ce a supărat-o pe Victoria Azarenka, ea dorind să se ţină cont de decizia arbitrului de linie. Jucătoare din Belarus a reuşit break-ul până la urmă, apoi şi-a pierdut la rândul ei serviciul. Halep era la o minge de a egala scorul la 2 în decisiv, când ploaia a întrerupt meciul.
adrian-petculescu-luminia-turcu-bogdan-stnescu
10 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod