Life Care aniversează 10 ani printr-un mega concert INNA, o super tombolă și lansarea unui Record Mondial!

Life Care, prima companie BIO românească, aniversează 10 ani de existență. Life Care a pornit la drum în 2005 cu hotărârea de a le oferi românilor fericire în fiecare zi prin sănătate, frumusețe și soluții pentru o viață mai bună. Pentru că aniversarea a 10 ani de succes reprezintă un prilej important de bucurie, Life Care marchează momentul printr-un mega concert INNA, ce va avea loc pe 4 iulie în Fratelli Lounge București. Oricine își dorește să ia parte la distracție poate trimite un sms cu textul „fericit” la numărul 1898 și poate fi câștigătorul uneia dintre cele 25 de invitații duble acordate în fiecare zi.
De asemenea, cu ocazia aniversării, Life Care lansează campania online ”De 10 ani împărțim FERICIRE. E datoria ta să fii FERICIT!”, care se va desfășura în perioada iunie – septembrie 2015. Sunt puse la bătaie peste 100 de premii, printre care tablete, pedometre, kit-uri pentru frumusețe sau analizatoare corporale, dar si o super masina Volkswagen Jetta, prin programul Happy Car. Află cum poți participa la campanie, parcurgând pașii de AICI.

În plus, pentru a pune România pe harta fericirii internaționale, Life Care îi invită pe toți românii să devină parte din Recordul Mondial pentru cea mai mare colecție de zâmbete și definiții ale fericirii.
Pe www.happinessrecord.ro orice persoană își poate arăta zâmbetul lumii întregi, participând astfel la înregistrarea unui record mondial.

Universul Life Care înseamnă regăsirea în darurile naturii a unor surse valoroase pentru sănătate și frumusețe, ingrediente care stau la baza celor peste 500 de produse BIO din portofoliu: cosmetice și produse de îngrijire personală, gustări sănătoase, suplimente alimentare și produse BIO pentru curățenia casei. Produsele se înscriu în conceptul „Roata fericirii” care cuprinde șapte arii ale fericirii: sănătate și imunitate, slăbire sănătoasă, sport & nutriție, frumusețe, îngrijirea casei, dezvoltare personală, bani și antreprenoriat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod