LadyFIT îţi oferă abonament full pentru un an de zile la super preţ!

Dacă vrei să scapi de stresul kilogramelor în plus, dar mai ales de un stresul unui abonament lunar la sală, sunteţi invitatele noastre la LadyFIT. Am pregătit pentru voi, o ofertă de nerefuzat! Până pe 10 mai poţi achiziţiona un abonament full valabil un an de zile, la doar 500 de euro.
Cu abonamentul full pe un an de zile poţi alege dintre cele 40 de antrenamente, atât pentru începătoare cât şi pentru avansate. În plus poţi profita şi de cele mai noi tipuri de antrenamente, concepute special pentru vara ce se apropie cu pași repezi: Summer Essentials, BodyShape, WonderWoman, MatWork, Abs-Fese-Coapse Advanced.

Pe lângă sfaturile prețioase de nutriție, Cori Grămescu a pregătit pentru tine cele mai diverse și solicitante tipuri de antrenamente: BodyShape, Cardiolates, Pilates, Pilates Spate, Pump Greu.

În cadrul sălii LadyFIT, vei beneficia de toată atenţia necesară din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corectă a exerciţiilor, cât şi pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obţinerea rezulatelor dorite.

Tot în cadrul LadyFIT, poţi opta şi pentru masaj corporal, şedinţe de criolipoliză, radiofrecvenţă multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling.
În combinaţie cu o dietă adecvată şi sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialiştilor LadyFIT vor face ca visele voastre să devină realitate!

Pentru mai multe detalii legate de oferta specială, vă rugăm să sunaţi la recepţia sălii LadyFIT: 021-311.10.95; 0726 438 348 sau să accesați site-ul www.ladyfit.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod