La MTV, între 1 – 8 martie e MTV DIVAS WEEK!

Nu pierde cel mai spectaculos concert Loredana – IMAGINARIUM!

Între 1 și 8 martie, MTV aduce îți aduce cele mai tari programe, cu și pentru diva din tine! În fiecare zi, de la 10:00, ai MTV TOP 10 @ 10, program care aduce muzica fetelor care se trezesc și se pun în mișcare cu MTV. Imediat după, vine MTV DOUBLE DROP, dedicat toată săptămâna reprezentantelor sexului frumos.

„MTV DIVAS WEEK înseamnă GIRL POWER! O săptămână întreagă în care fetele sunt la putere! Fetele frumoase care cântă, fetele sexy care dansează, fetele cu atitudine care știu să se distreze.

Între 1 și 8 martie, la MTV e săptămâna fetelor și am pregătit numai programe cu și despre fetele, femeile, artistele și divele care ne inspiră!”, a declarat Oana Tache, VJ MTV România.



Sâmbăta, 4 martie, de la ora 10:00, primești porție dublă de cool girls, la Top 20 MOST WANTED DIVAS. Duminică, 6 martie, de la ora 17:00 cele mai tari dive din toate timpurile vin la DIVAS VIDEOGRAPHY. Tot duminică, ai întâlnire cu LOREDANA, diva care-ți aduce super concertul IMAGINARIUM, de la 14:00 la 16:00!

„Loredana rămâne, indiscutabil, DIVA SUPREMĂ și suntem extrem de fericiți să difuzăm, la MTV, IMAGINARIUM, cel mai nou și mai spectaculos concert al antrenoarei de la Vocea României! Va fi într-adevăr de poveste.

Așa cum e și Loredana!”, a completat Oana.  



Din aceste zile deosebite nu vor lipsi nici artistele internaționale sau programele speciale – The RIDE îți face cunoștință cu Charlie XCX. MTV Essentials le pune față-n față pe Katy Perry și Taylor Swift, iar MTV Asks le ia la întrebări, pentru tine, pe Rita Ora, Demi Lovato și Ellie Goulding.

Mai multe detalii pe www.mtv.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod