Kinga Sebestyen va preda Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer și leucemie

Antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen se va implica și anul acesta în campania “Kangoo Jumps pentru Viață” și, în data de 15 martie, va conduce clase de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer și leucemie aflați în grija Asociației M.A.M.E.
La evenimentul organizat la Centrul Sportiv Apollo din București sunt așteptați toți cei care, printr-o taxă de participare de 50 de lei, vor să facă sport și să contribuie la sprijinirea copiilor ce se luptă cu aceste boli.

Banii strânși în urma taxelor de participare vor fi donați Asociației M.A.M.E.  pentru înreținerea Centrului Steluțelor, ce are menirea de a oferi copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport şi recuperare. Sesiunile de Kango Jumps vor avea loc între orele 10 și 15 și vor include clase de Kangoo Power, Kangoo Dance și Kangoo Kick.


Încă din anul 2010 Kinga Sebestyen se implică  în Campania “Kangoo Jumps pentru Viață”. De la debut și până în prezent, în urma claselor de Kangoo Jumps predate s-au strâns peste 35000 de lei ce au fost donași pentru tratamente, pentru amenajarea locului de joacă din cadrul Institutului Clinic Fundeni, pentru a susține diverse investigații medicale pentru copiii aflați în grija Asociației M.A.M.E.

În ultimii doi ani, Kinga Sebestyen a fost susținută în această campanie și de vedete din showbiz precum Anca Serea, Ellie White, Andreea Runceanu (Amadeus), Sylvia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod