Julie Mayaya & Zaza Band, Vunk și Plan B pe scena TRIBUTE în acest weekend!

Un nou sfârșit de săptămână, noi experiențe live! TRIBUTE începe luna noiembrie în plină forță, aducând noi artiști pe scenă. Julie Mayaya & Zaza Band, Vunk și Plan B sunt artiștii ce vor concerta în club TRIBUTE în această săptămână.

Joi, 6 noiembrie, în TRIBUTE se va auzi vocea României! Cea mai tânără câștigătoare a titlului “Vocea României”, Julie Mayaya, vine în TRIBUTE, dar nu singură, ci acompaniată de Zaza Band! Cu o esență de melanj de influențe Tina Turner sau Etta James, multă experiență și talent din belșug, Julie e pregătită să ne prezinte distinsul show cu care a uimit milioane de români.

Vineri, 7 noiembrie, trupa care nu are nevoie de introducere duce mai departe promisiunea TRIBUTE: mai mult live în viața ta! Vunk vă invită să petreceți ca-ntr-o “țară ca afară” și să sărbătoriți weekend-ul împreună cu ei.

Cornel Ilie împreună cu band-ul său vor cânta cele mai cunoscute piese pop rock, ambalate într-un show cu “artificii pe tavan”.



Sâmbătă, 8 noiembrie, ne întâlnim cu Plan B, cover band-ul care zboară din UK și aterizează direct în club TRIBUTE! Band-ul aduce în România energia și repertoriul cu care au susținut concerte alături de trupe ca Fat Boy Slim, Scissor Sisters, Angie Stone.



Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, la două categorii de preț.

Biletele pentru evenimentele susținute de Julia Mayaya & Zaza Band si Plan B vor fi disponibile la prețul de 30 lei. Biletele pentru evenimentul Vunk vor fi disponibile la prețul de 50 lei, atât în zona de acces a clubului, cât și online, pe myticket.ro, bilete.ro, iabilet.ro și eventim.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod