Jaymay (SUA) & friends pe 6 noiembrie in Beraria H

JAYMAY ( Jamie Seerman), o cantautoare (folk-jazz) din New York din „ categoria ” Katie Melua, Norah Jones cu zeci de mii de fani care ii urmaresc activitatea zilnic si sute de mii de vizualizari si-a propus sa calatoreasca, cunoasca si realizeze cat mai multe colaborari cu artisti diversi din lume.
Pe 31 octombrie si 1 noiembrie  ea a concertat in  Halden si Oslo impreuna cu alti cativa cantautori folk norvegieni pentru strangerea de fonduri necesare continurii programelor educationale si umanitare ale Organizatieii Hand2Hand in Romania si a inregistrat  piese noi cu 2 talentati artisti norvegieni (PHILIP MOHN si OLE AMUNSDEN) .Joi acestia  vor veni impreuna  in Romania  atat sa ii  cunoasca pe copiii – beneficiari ai actiunii din Norvegia cat si sa o  intalneasa pe CORNELIA TIHON, cu care isi doresc  de mult timp colaborare.

Astfel ca , la Beraria H ,  pe 6  noiembrie, incepand cu ora 20,  artistii din SUA , Norvegia, Romania  vor concerta impreuna, sperand sa intalneasca public roman interesat de lucruri de calitate si caritate.

Muzicienii  vor fi  secondati  in scena de SORIN LUPASCU care va propune publicului prezent la Beraria H proiectul sau MOVIE’S PARTY (50 best soundtraks ever mixate  100% cu echipament analogic , utilizand secvente din peliculele cinematografice respective si furnizand toata informatia antologata sau de culise din jurul acestor filme nemuritoare).

O expozitie de pictura  inspirata din povestea „Print si cercetor” si realizata de copiii institutionalizati   precum si un happening sinestezic („traducerea in sunete” de catre Cornelia Tihon la instrumente traditionale aerofone  a emotiilor starnite de fotografiile lui Tom Andreassen) vor intregi meniul acestei seri  in care artisti din diferente sfere si de pe diferinte meridiane se reunesc in acelasi laudabil scop.

Biletele costa 20 lei, se pot achizitiona din reteaua www.bilete.ro si de la intrarea in sala iar incasarile vor fi donate actiunilor Hand2Hand.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod