Interviu Fatboy Slim – prima petrecere din cinema!

Sfârşitul verii aduce prima petrecere din cinema la Grand Cinema Digiplex cu legendarul Fatboy Slim live in Brighton. Big Beach Boutique 2012, cel mai important concert susţinut de Fatboy Slim anul acesta va putea fi ascultat şi simţit în cinematograful din Băneasa Shopping City.
Sfârşitul verii aduce prima petrecere din cinema la Grand Cinema Digiplex cu legendarul Fatboy Slim live in Brighton. Big Beach Boutique 2012, cel mai important concert susţinut de Fatboy Slim anul acesta va putea fi ascultat şi simţit în cinematograful din Băneasa Shopping City.

Vineri, 31 august, ora 21:00 la Grand Cinema Digiplex  în Băneasa Shopping City va avea loc prima petrecere din cinema pe ritmurile electrizante ale lui Fatboy Slim. Cele 100 de minute magice ale concertului din Brighton vor fi transmise într-o înregistrare live! În acelaşi timp, în marile cinematografe din Europa, înregistrarea Big Beach Boutique va fi proiectată pentru milioane de iubitori ai muzicii dance.  


Câştigător a zece premii MTV, Fatboy Slim este o prezenţă iconică pe scena muzicii dance de pretutindeni, cu peste zece milioane de albume vândute în toată lumea.
Slim este unicul DJ din lume care, urcat pe scenă cu o singură cutie de înregistrări, a reuşit să ţină publicul în extaz ore întregi. DJ-ul britanic a avut încă de la începutul carierei strânse legături cu cinematografia, piesele sale fiind utilizate în nenumărate filme şi coloane sonore. Pe 31 august, Fatboy Slim devine el însuşi un produs de cinema, într-o atmosferă vibrantă, cu un sunet uluitor surround 5.1 şi efecte vizuale puternice, dând viaţă celui mai important turneu muzical din cinematografe.

Cu ocazia acestui eveniment, Fatboy Slim a acordat un interviu pentru cititoarele eva.ro!

Eva.ro: Concertul din Brighton, Big Beach Boutique 2012 va fi adus în cinematografele mari din Europa. Este primul proiect de acest fel pentru tine? Care crezi că va fi reacţia publicului?
Fatboy Slim: Cu siguranţă o premieră pentru mine şi, bănuiesc, noi toţi.
Eu prevăd o mulţime de oameni care se vor simţi foarte bine şi vor dansa pe culoarele dintre scaune!

Eva.ro:  Ce lucruri noi ai adus la concertul Big Beach Boutique 2012?

Fatboy Slim: Concertul Big Beach Boutique este cea mai mare producţie din cariera mea de până acum. Voi avea cel mai mare ecran cu LED-uri construit vreodată în Europa, lazers, foc şi primul rave vreodată pe un stadion de fotbal!
 
Eva.ro: Cum ai convins autorităţile să te lase să mixezi din nou în Brighton, de data aceasta pe un stadion de fotbal!?
Fatboy Slim: Deoarece stadionul de fotbal se află în afara centrului oraşului şi este dotat cu toate facilităţile care lipsesc de pe plajă (toalete, baruri, legături de transport, securitate, protecţie împotriva intemperiilor, etc) şi au ştiut cât de mult oamenii din Brighton au vrut să sărbătorim noul nostru şi mult aşteptatul stadion de fotbal.

Eva.ro: Unde preferi să mixezi: în club sau pe plajă?
Fatboy Slim: Îmi plac ambele! Există întotdeauna un abandon special, atunci când oamenii petrec pe plajă, dar poţi să simţi mai bine muzica dacă eşti în club.
Am mixat la Bora Bora în Ibiza şi le-am avut pe ambele. Cred că asta a fost aproape de perfecţiune pentru mine!

Eva.ro: Ai mixat de mai multe ori pentru publicul din România. Cum ţi s-a părut?

Fatboy Slim: Mulţimea a fost entuziasmată pe oriunde am mers, ceea ce m-a făcut că mă simt special. Voi continua să mă întorc....

Eva.ro:  De unde vine pasiunea ta pentru muzică electronică?

Fatboy Slim: La 15 ani  eram un rocker punk şi am auzit pentru prima dată mixul  piesei  “I feel love” al Donnei Summer. Îmi place că atunci când mixez există o comunicare între tine şi aparate, butoanele îţi aduc plăcere.

Eva.ro: Care are artistul tău favorit?
FatBoy Slim: The Clash, Chemical Brothers cu Marvin Gaye.
 
Eva.ro: Cum îţi petreci timpul liber?
Fatboy Slim: Îmi place să gătesc, să joc fotbal şi să petrec timpul cu familia ( cred că în ordine inversă!).

Eva.ro:  Fatboy Slim este unul dintre cele mai mari nume din industrie, ce sfaturi ai da tinerilor DJ, care încearcă să ajungă la fel de cunoscuţi?
Fatboy Slim:  Nu te lăsa prins de tehnologie, mixează pentru mulţime!

Eva.ro: Când plănuiţi să reveniţi în România?
Fatboy Slim:  Cât de curând.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod