Încă o dorință

O lectură uşoară, agreabilă, incitantă. O carte ce răspândeşte, cumva, prin filele ei, un aer de destin.
Ana, prietenele ei şi personajele masculine care li se alătură acestora pe parcurs conturează, de fapt, o poveste de viaţă, ţesută simplu şi captivant prin toate gândurile, replicile vii şi întâmplările aproape incredibile prin care trec cu toţii.

Multă dragoste, coincidenţe frumoase sau dureroase, un eveniment foarte nefericit urmat îndeaproape de un accident, suferinţa şi rătăcirea aduse de moartea celui iubit, întâlniri spectaculoase, dorinţe şi speranţe nerostite, o căutare neobosită a iubirii şi nenumăratele întrebări, mai mult retorice, care o însoţesc, locuri exotice, iar apoi Bucureştiul cu nopţile lui seducătoare — toate sunt parte din acest roman ce se remarcă în special prin spiritual lui antrenant şi prin caracterul real al întâmplărilor.
O carte plină de surprize, la fel ca viaţa însăşi!

"Cât de oarbă e, uneori, dragostea! Cineva a rtrebui să ne arate drumul, pentru că, de cele mai multe ori, suntem incapabili să-l vedem singuri." – Ana

Despre autor
“Cine e Andres? Eu o cunosc. Cunosc esențialul. L-am întâlnit în ochii ei și apoi în carte. Ca să o prezint pe Andres trebuie să vorbesc în modul meu despre esențial. Și el e ascuns printre rânduri și printre gene și e mai ales în simboluri. Simbolurile din cartea ei: marea și fluturii care însoțesc povestea Anei.
(…) Andres e ca marea.
Capabilă de o iubire profundă, adâncă, constantă, masivă. Ca adâncimea și robustețea mării. Ca să înțelegi iubirea ei trebuie să cunoști marea. Marea  există și atât. E un fenomen în sine, un mister, o lume inaccesibilă muritorilor, un miraj periculos și promisiunea unei alte realități. E ca iubirea. Un soi de esență a noastră pe care nu o putem prinde în forme, nu o putem poseda sau împărți după bunul nostrum plac.
Fluturiși mare. Dorință și iubire. Seducție și femeie.
Ana si Andres. Tot atâtea nume pentru felul tău unic de a exprima darul suprem.”
– Una dintre femei

Detalii tehnice:
Titlu: Încă o dorință
Autor: Andres
Nr. Pagini: 269
An apariție: 2014
Formate disponibile: epub, mobi, pdf

Situl cărții: www.incaodorinta.com
Pagina cărții: https://www.facebook.com/incaodorinta
Proiect susținut de Serial Readers.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 1 Aug 2014, 22:39
    Draguta

    Pare interesanta carte! Coperta e draguta rau. Sa vedem...

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod