In acest weekend, TRIBUTE face Calea Victoriei sa rasune!

Joi, 5 februarie, diva înamorată se întoarce pe Calea Victoriei 118 și nu vine singură în noapte! Loredana a strâns trupa Agurida și deja știm ce se întâmplă când urcă împreună pe scenă. Pe 5 februarie, ne pregătim să ascultăm povestea unui iubit risipitor, să dansăm cu Mărioara de la Gorj sau să o cunoaștem pe Zaraza. Joi, Loredana & Agurida Band împreună cu TRIBUTE fac Calea Victoriei să răsune!

Când spui “vineri”, te gândești la Bucureștiul ticsit cu oameni care caută voie bună, muzică bună, atmosferă bună, iar lista ar putea continua, însă e un cuvânt care le-ar descrie pe toate: LIVE.  În TRIBUTE, LIVE-ul e la el acasă în fiecare seară de weekend, cu-atât mai mult când cei de la Tibi Scobiola Band sunt parte din echipă, iar vineri, 6 februarie, Tibi Scobiola Band împreună cu TRIBUTE vor fi cea mai LIVE echipă.



Pe 7 februarie, The Beatles porneau primul turneu în SUA, un om a zburat pentru prima oară în spațiu, iar Jay Leno s-a retras din platoul emisiunii The Tonight Show.

Sâmbătă, 7 februarie, n-o să se întâmple nimic din toate astea, dar ce o să se întâmple va fi cu siguranță LIVE. Jukebox sunt cei care se vor ocupa de asta și, ca de fiecare dată, o să ne asigurăm că și această seară va fi una memorabilă, pentru că asta facem: milităm pentru mai mult live în viața ta!



Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, la două categorii de preț. Biletul pentru evenimentul susținut de Loredana & Agurida Band  va fi disponibil la prețul de 50 lei, iar biletele pentru evenimentele susținute de Tibi Scobiola Band și Jukebox, 30 lei.



TRIBUTE: more live in your life!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod