În 26 și 27 iulie are loc evenimentul „Week-end party pe plaja XXL”, în parcarea magazinului XXL Mega Discount din București

Sâmbătă și duminică, locuitorii Capitalei sunt invitaţi să se bucure de zilele plăcute de vară alături de XXL Mega Discount, în cadrul evenimentului „Week-end party pe plaja XXL”.
Începând cu ora 09:00, timp de două zile, spaţiul din parcarea magazinului se transformă într-o plajă urbană, în care copiii, părinţii, dar şi bunicii vor putea să participe la acţiuni tematice şi concursuri cu premii.

Distracţii pentru copii

Moderatori puși pe distracție, alături de ajutoare de nădejde, simpaticele mascote Bunny, Cheap, Timon şi Goofy, vor avea grijă ca cei mici să se distreze pe cinste în zona amenajată special pentru ei.
În cadrul atelierelor creative, micuții vor construi castele de nisip, vor „pescui” cu magneți sau vor picta pe scoici.
Și micii sportivi vor avea suficiente motive să nu mai vrea să plece de pe plaja XXL.
Pentru ei vor exista competiții de fotbal, ping-pong și badminton cu premii surpriză, la care se pot înscrie în magazin sau chiar în ziua respectivă, pe plaja XXL.

Activități pentru toate categoriile de vârstă

Iubitorii de cărţi, remi sau Catan vor avea o zonă special amenajată, în care vor putea juca, de dimineață până seara, partidele preferate. Iar cei care vor să facă mișcare, se poate înscrie la concursuri de fotbal, tenis de masă, badminton și multe alte competiții.

Demonstrații sportive

Pentru cine caută doar relaxarea, sâmbătă, pe plaja XXL, au loc demonstrații de box și de dansuri latino, iar duminică, amatorii sportului minții se pot înscrie la competiții de șah.

Concert special Daniel Max Dragomir, finalist Vocea României


Ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert susținut de Daniel Max Dragomir, finalist în primul sezon al competiției Vocea României.
De la ora 20:00, el va anima atmosfera cu vocea sa unică, cu care a cucerit deja publicul, și cu piese precum „Dream Away” și „Niciodată nu e de ajuns”.

Și cum petrecerea pe plaja XXL durează două zile, duminică distracția continuă cu competiții cu premii surpriză, jocuri de socializare, cerc de pictură și multe alte surprize la scara XXL.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod