Hyundai Auto Romania - partener al evenimentului The Color Run

Hyundai Auto Romania este partenerul auto al evenimentului The Color Run, care va avea loc sambata, 25 aprilie 2015, incepand cu ora 15:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Cele mai importante modele ale gamei Hyundai vor asigura buna desfasurare a actiunii, sustinand necesitatile de transport premergator si pe parcursul desfasurarii.
Hyundai Auto Romania sustine The Color Run, in calitate de partener auto. Cu aceasta ocazie, importatorul pune la dispozitia organizatorilor o flota compusa din modelele i10, i20, i30 si Grand Santa Fe. Autovehiculele vor asigura buna desfasurare a evenimentului, sustinand necesitatile de transport in perioada derularii acestuia.

Suplimentar fata de unitatile livrate, Hyundai va fi prezent in cadrul The Color Run cu noul model al gamei de clasa subcompacta i20. Pentru a continua in aceeasi nota specifica evenimentului, participantii sunt invitati in zona Hyundai, special amenajata, sa-si exprime propriile viziuni artistice.
i20 va reprezenta o sursa de inspiratie pentru vizitatori, acestia avand libertatea de a personaliza modelul Hyundai expus intr-o maniera originala, utilizand grafica si culorile preferate.

Noul model i20, lansat la inceputul acestui an in Romania, este disponibil pe piata locala cu doua motorizari, 1.25 litri benzina si 1.1 litri diesel, care respecta normele de poluare Euro 6 privind emisiile de noxe. Inspirata de cea mai recenta interpretare a filosofiei de design "fluidic sculpture 2.0", noua versiune a fost conceputa in cadrul Centrului de Design din Europa al Hyundai Motor.

Informatii suplimentare despre prezenta Hyundai in cadrul evenimentului pot fi consultate accesand pagina de Facebook: http://www.facebook.com/HyundaiAutoRomania.

Dupa o prima editie de succes, ”The Color Run - The Happiest 5k on the Planet” revine in Romania pentru a raspandi dragostea fata de culori.
Actiunea va cuprinde patru curse de alergare (doua la Bucuresti, una la Cluj, iar cea de-a patra la Mamaia). Prima cursa se va desfasura Bucuresti, pe o distanta de cinci kilometri, miile de participanti fiind colorati in diverse nuante vibrante, la finalul fiecarui kilometru parcurs.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod