Hotpod Yoga vine și în București, al doilea oraș al brandului înafara Marii Britanii!

Exercițiu pentru corp, calm pentru minte

Hotpod Yoga a creat o adevărată revoluție în Marea Britanie cu brandul său unic de yoga. Studiourile gonflabile Hotpodși metoda de yoga accesibilă au devenit celebre în Londra șiapoi în alte orașe din Marea Britanie. Hotpod Yoga a ajuns și pe continentul european în noiembrie, prin lansarea unui studio în Amsterdam. Iar la începutul lui februarie Bucureștiul va fi al doilea oraș european pe harta fierbinte a Hotpod Yoga!
 
Fondatorii Hotpod Yogasunt doi londonezi – Max, fost consultant strategic și Nick, instructor de yoga. Ei căutau un exercițiu fizic ușor de abordat, intens șiîn același timp relaxant, cu toate beneficiile hot yoga dar fără conotații mistice! Așa a apărut studioul gonflabil și metoda Hotpod Yoga. Și toata lumea e fană: de la Vogue la The Daily Mail, de laMen’sHealth la Grazia.

Iată ce este Hotpod Yoga: o variantă accesibilă de hot yoga vinyasadesfășurată într-un spațiu inedit – un studio gonflabil încălzit.

Studioul poate găzdui 20 de persoane - căldura plăcută și lumina subtilă te vor transpune la ani-lumină distanţă de lumea cotidiană; exercițiul fizic este intens dar în același timp relaxant, perfect adecvat pentru mediul încălzit.

Metoda de yoga practicată în cadrul Hotpod Yoga se bazează pe un flow clasic de vinyasa – o secvență echilibrată de poziții active şi pasive, sincronizate cu respirația. Ca toate formele de yoga, vinyasa are beneficii atât mentale cât şi fizice: dezvoltă rezistența, tonifiază mușchii și re-energizează corpul, în timp ce calmează minteași reduce nivelul de stres. Fiecare ședință durează o oră și este concepută pentru a fi prietenoasă, non-competitivă, foarte accesibilă, potrivită pentru începători dar și suficient de provocatoare pentru cei experimentați. Căldura și mișcarea lucrează împreună ca în timpul unei ședințe să se piardă în medie 700 de calorii, făcând din clasa de Hotpod Yoga o alegere ideală pentru cei care vor să piardă în greutate, să se tonifice și detoxifieze.
De asemenea, căldura din studio(de 37 de grade) creşte flexibilitatea şi relaxează muşchii şi încheieturile, în acest fel prevenind accidentările. Transpiraţia ajută la eliminarea toxinelor si detoxifică întregul corp. Dar mai mult decât orice este pur şi simplu plăcut şi perfect pentru relaxare!



Hotpod Yoga este lansată în franciză în București de o echipă formată din 3 tinere antreprenoare, legate de o prietenie de peste 15 ani, dar și de dragostea lor pentru yoga. Anca Strugariu, Mirela Mardare și Alexa Boeriu vin din zona de afaceri și, pe lângă entuziasmul lor pentru yoga, au în comun atât experiență în marketing și PR, cât și în finanțe și consultanță în afaceri, în Londra (Anca și Mirela) și în București (Alexa). Combinația dintre conceptul unic de yoga și expertiza echipei nu poate să însemne decât că Hotpod Yoga va fi cel mai discutat trend în materie de sănătate și sport din oraș!

„Noi am descoperit practicaHotpod la Londra şi imediat ne-am dat seama că ne-am dori să o aducem la București.

Am rămas cu o legătura foarte puternică cu prietenii de acasă și ne dorim ca toată lumea să aibă acces la cele mai noi tendințe de lifestyle. Trăim într-o lume urbană și profesională din ce în ce mai alertă și cu multe presiuni - toți avem nevoie de exercițiu pentru corp și calm pentru minte pentru a ne menține în formă. Noi iubim această practică și vrem să o împărtășim cu voi”, au declarat Anca Strugariu și Mirela Mardare, fondatoarele Hotpod Yoga București.



Studioul unic de Hotpod Yoga şi-a găsit „casa” în mijlocul Bucureștiului, într-o clădire plină de farmec și istorie – Clădirea „Universul”, în strada Actor Ion Brezoianu, nr. 23. În acest „Univers” studioul Hotpod este la ultimul etaj, într-o mansardă spațioasă cu o priveliște minunată asupra orașului. Acoperișul nostru are formă de piramidă – semn că avem aspirații înalte pentru Hotpod Yoga în București!

Programul ședințelor și prețurile vor fi anunțate în curând.

Plănuim ca pentru început sa avem cel puțino ședință în fiecare seară în timpul săptămânii, dar și în week-end.

Între timp, vă încurajăm să accesați site-ul nostru sau pagina de Facebook pentru a afla mai multe despre concept, despre fondatorii Hotpod Yoga, răspunsuri la întrebări frecvente, precumși toate noutățile: https://www.facebook.com/hotpodyogaBucharest.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod