EVENIMENTUL PRIMĂVERII ÎN BUCURESTI, LA MAGAZINUL TOMMY HILFIGER KIDS

Invitații speciali și copiii acestora au sărbătorit venirea primăverii în cadrul evenimentului din magazinul Tommy Hilfiger Kids din București, din data de 14 mai, 2014. Situat în Băneasa Shopping City, la etajul 1, acesta este primul magazin Tommy Hilfiger Kids din București. La același etaj se află și magazinul Tommy Hilfiger Sportswear, destinat adulților. Împreună, cele două magazine au o suprafață de 241 de metri pătrați.
Oaspeții au fost invitați să ia parte la o sumedenie de activități antrenante; copiii au fost fotografiați la panoul Tommy Hilfiger și au primit ca amintire fotografii Polaroid. DJ Raul Martin a asigurat muzica iar copiii au fost invitați să își creeze brățări handmade și rame foto, să facă origami, să picteze și să deseneze. Toate activitățile s-au desfășurat în cadrul unui workshop unde copiii au fost interacționat cu animatori profesioniști. Spațiul din fața magazinului a fost transformat, urmând o tematică tipic americană.
Centrele de activitati pentru copii, acolo unde a avut loc workshop-ul au fost amplasate pe gazon real, împrejmuit de gărdulețe albe, ce au indus o atmosferă feerică. La finalul evenimentului, micuții au primit în dar kit-uri de desen Tommy Hilfiger.

Seara a fost acompaniată de gustări proaspete, fructe, mini-pizza, salate și deserturi sănătoase.

În incinta magazinului, decorul reflectă un mix de elemente esențiale design-ului Tommy Hilfiger, cu o notă cool pentru copii. Aici se găsesc articole vestimentare pentru copii, de la  nou-născuți până la vârsta de 16 ani.
Tommy Hilfiger Kids prezintă noua colecție pentru copii primăvară/vară 2014, colecție ce reinventează clasicul american cu ajutorul culorilor îndrăznețe și al texturilor bogate – toate aceste elemente, inspirate din sentimentul eliberator al verii și al vacanței.

La eveniment au luat parte personalități din lumea modei și celebrități:

Ana-Maria Zegheru, Crina Matei, Nicoleta Luciu, Iuliana Luciu, Bogdan Dumitache, Cosmin Stan, Florin Grozea, Șerban Copoț, Lorena Buhnici, Diana Bișinicu, Cristian și Ștefana Samfira, Cristina Stanciulescu, Domnica Margescu și, desigur, copiii acestora. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod