evenimente @ Hard Rock Cafe

MIERCURI, 26 NOIEMBRIE, ORA 19:30 – Concert aniversar 60 de ani Fender Stratocaster / 10 ani de GuitarShop.

Pe 26 noiembrie JUNETRIP, WHITE ASH, UP TO ELEVEN şi TRUPA 6 îţi dau întâlnire la Hard Rock Cafe pentru o dublă aniversare: vino să celebrăm împreună 10 ai de prezenţă a mărcii Fender în România şi tot atâţia ani de succes pentru distribuitorul său naţional – GuitarShop!

Seara va fi întregită de prezenţa unor invitaţi de prestigiu: A.G. Weinberger, Nicu Patoi, Berti Barbera, Florin Ochescu, Eugen Caminschi, Călin Grigoriu, Vlad Crețu, Adrian Dincă, Cristi Ioniţă şi George Pătrănoiu Aniversarea va fi plină de surprize…muzicale, iar intrarea va fi liberă, cu începere de la 19.30.

Tot în acest an, legendara Fender Stratocaster, supranumită “the world’s greatest guitar”  împlineşte 60 de ani, aşa ca va fi în centrul atenţiei, la evenimentul festiv.

Iar la finalul petrecerii va fi anunţat câştigătorul concursului "10 ani de Fender in România" ce are ca miză chiar o chitară aniversară Fender Classic Player Stratocaster!  

Aşadar, vino alături de GuitarShop, distribuitorul oficial al Fender în România, pe 26 noiembrie la Hard Rock Cafe, pentru o seară de neuitat!

Intrarea este libera!


JOI, 27 NOIEMBRIE, ORA 21:30 – Concert DIRECTIA 5

Directia 5 revine la Hard Rock Cafe joi, 27 noiembrie, de la ora 21:30, in cadrul unui show special - "Rock'n Roll Baby".

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ.
Vino la Hard Rock Cafe pe 27 noiembrie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, in magazinele Muzica, si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, in limita locurilor dispponibile.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 100 de lei cu loc la masa in fata scenei.


 

VINERI, 28 NOIEMBRIE, ORA 21:00 – KARAOKE STAR


Pe 28 noiembrie, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.

La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.


 

SAMBATA, 29 NOIEMBRIE, ORA 22:30 – Concert DALMA Live Experience


Vino sambata, 29 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 22:30 ca sa ai parte de o experienta live de neuitat alaturi de Dalma si playlistul ei de exceptie!

Cand spui Dalma, spui energie pozitiva! Canta cele mai cunoscute hituri din repertoriul international si abordeaza mai multe stiluri: pop, rock si retro. De la bun inceput va invita la dans si cu siguranta va incinge atmosfera impreuna cu trupa ei!



Intrarea la concert este libera!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod