Evenimente @ Hard Rock

JOI, 5 FEBRUARIE, ORA 21.30 – CONCERT MIHAI MARGINEANU

Un artist autentic, amuzat şi neconvenţional te invită la un concert pe măsură, pe 5 februarie, la Hard Rock Cafe! Vino alături de MIHAI MARGINEANU să te distrezi şi să cânţi împreună cu el "Ma iubeşte femeile", "Zariţa", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci"!
Orice concert al lui MIHAI MĂRGINEANU e prilej de voie bună: cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă, cot la cot cu solistul, dansează nestingheriţi şi râd pe săturate, pentru că showurile lui Mărgineanu vin garniste cu vorbe de duh, glume bune şi texte meşterite cu mult haz.   
Pe 5 februarie, la Hard Rock Cafe, MĂRGINEANU va încinge atmosfera cu melodii binecunoscute precum “Paraschivo”, “M-am dus să tai un copac” sau “Foaie verde, foaie fraga”şi va aduce bună dispoziţie cu replici joviale şi istorisiri nostime.

Costul unui bilet: 50 RON - cu loc la masa.

70 RON - cu loc la masa in fata scenei. Bilete disponibile la Magazinul Muzica, www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe.


VINERI, 6 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE PARTY


Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii! Intrarea este libera.
Rezervari la numarul 021 2066261.




SAMBATA, 7 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT ENJOY


Muzica bună trebuie savurată, sunt de părere componenţii trupei ENJOY şi sunt gata să-ţi arate cum să trăieşti clipa din plin, sâmbătă, 7 februarie, la Hard Rock Cafe! Vino să te bucuri în paşi de dans de fiecare acord, la un concert în care hiturile din repertoriul internaţional vor fi la ordinea zilei! Intrarea este liberă, iar concertul începe la 22.30. ENJOY convinge prin pasiune, energie, fineţea interpretării şi simţul detaliului: playlistul pentru fiecare show al trupei fiind elaborat pentru a răspunde perfect dorinţelor publicului! Aşa că pe 7 februarie te aşteptăm la Hard Rock Cafe, pentru o seară pe gustul tău, plină de piese celebre, lansate de Ricky Martin, Ray Charles, Gloria Estefan, Shakira, Rhianna şi mulţi alţii!



Intrarea este libera.

Pentru rezervari sunati la: 021 206 62 61.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod