Concerte la Hard rock Cafe

JOI, 9 OCTOMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT TAXI

Pe 9 octombrie TAXI concertează la Hard Rock Cafe, şi te cheamă să-ti încarci bateriile la o paradă de hituri şi o infuzie concentrată de umor şi ironie.
Activitatea de 15 ani a trupei TAXI înseamnă peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, acide şi ironice, transformă orice recital al trupei TAXI într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi refrenele încă în minte.
Joi, 9 octombrie, TAXI iti dă întâlnire, de la ora 21.30, pentru a cânta şi a asculta hit după hit şi pentru a vă distra copios la un show marca Dan Teodorescu & co.
Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe sau online pe www.iabilet.ro. Acestea costă 60 de lei cu loc la masă şi 80 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 

VINERI, 10 OCTOMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT KARAOKE

Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.

Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii!



Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.



SAMBATA, 11 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT MORRE

Pe 11 octombrie, trupa MORRE soseşte, tocmai de pe îndepărtatele meleaguri canadiene, pentru a aduce la Bucureşti, pe scena din Hard Rock Cafe, compoziţiile încântătoarele şi sound-ul desăvârşit cu care au cucerit iubitorii de rock clasic de pretutindeni.
MORRE a luat fiinţă în Toronto în 2008 şi de atunci formaţia a lansat 3 albume - “Out There”, “Contrast” şi “Morphine”, ce s-au bucurat de aprecieri din partea criticilor muzicali din America de Nord, Europa şi Australia. În present, MORRE lucrează la cel de al patrulea material full length şi se pregăteşte pentru înregistrarea primului DVD din carieră, în cadrul unui show cu un concept...

exclusivist, programat la The Opera House din Toronto, in data de 29 noiembrie.
Cu numai câteva săptămâni inaintea acestui eveniment, Hard Rock Cafe vă oferă şansa de ai vedea live pe muzicieni şi de a vă delecta cu o generoasă repriză de rock “old school,” îmbogăţit cu accente moderne, într-o interpretare de un rafinament inconfundabil.
Caracterul deosebit al muzicii trupei MORRE, este, foarte plastic, scos în evidenţă de editorul Blogs N’Roses - Craig Wettner, care consideră că: “sunt un Led Zeppelin Pinot Noir. Iei stilul Led Zeppelin, adaugi un pic de modernitate, un strop de influenţe culturale din întreaga lume şi îl laşi în iPod-ul tău să devină din ce în ce mai bun, pe masură ce trec anii”.


Concertul începe la ora 22.30, iar preţul unui bilet este de 25 de lei.
 


DUMINICA, 12 OCTOMBRIE, ORA 20.00 – CONCERT CANTALOOP BAND


BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru un concert spectaculos, unde trupa de Jazz CANTALOOP, alaturi cei mai talentati reprezentanti ai noului val de instrumentisti, vor canta unele dintre cele mai mari hituri ale legendarului cantaret Elton John.

ELTON JOHN, cantaretul legendar, starul flamboyant, castigator a nenumarate premii Grammy, a scris si interpretat din 1967 si pana in prezent, alaturi de partenerul sau muzical, Bernie Taupin, unele dintre cele mai mari hituri ale muzicii Pop.

Trasand un arc peste timp si stiluri, trupa de Jazz CANTALOOP reuseste sa impresioneze din nou, dupa ce, in 2014 a pus, atat de inspirit, in scena proiectul BEATLES’N’JAZZ, aducand - de data aceasta - un suflu proaspat, cu accente funk, soul sau latin asupra unor hituri precum "Candle in the Wind", "Yor Song" sau "Don’t Let The Sun Go Down On Me".

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod