Concerte @ Hard Rock

JOI, 29 IANUARIE, ORA 21.30 – CONCERT TIMPURI NOI & PARTIZAN
Joi, 29 ianuarie, te invităm la o reîntâlnire istorică: după 20 de ani, Artan, Iliescu şi Suedezu’, urcă împreună pe scena de la Hard Rock Cafe, pentru un show retrospectiv ce îi aduce în prim plan pe eroii adolescenţei tale: “Luca”, “Vecina”, “Stere”, “Adeline”, “Tanţa”, “Rambo”, “Văru Maftei” şi multe alte personaje muzicale, te aşteaptă la un concert Perfect, alături de TIMPURI NOI şi PARTIZAN!
Te aşteptăm să îi vezi din nou în acţiune pe Artan, Iliescu si cu Suedezu’, cei trei muzicieni care, în 1983 au fondat TIMPURI NOI, trupa ce a adus un suflu nou, proaspăt şi revigorant pe scena rock din ţara noastră şi, de la începutul anilor `90, a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi peronaje ce dăinuie peste timp.



VINERI, 30 IANUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE PARTY

Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.


 
SAMBATA, 31 IANUARIE, ORA 22.30 – CONCERT EMANUEL MIREA BAND

Sambata seara, la Hard Rock Cafe, te asteapta o trupa senzationala, formata din artisti talentati si cu multa experienta pe scena muzicala romaneasca.
Emanuel Mirea, fostul solist al formatiei Stigma si colegii sai - Otto Harasz, Norbert Tobias, Marian Hancu si Marius Lungu au pregatit un playlist dinamic, cu hituri internationale, care te vor tine numai pe ringul de dans.

 
Te vei bucura de o interpretare inedita a unor piese care au facut istorie: “Let me entertain you” (Robbie Williams), “I want to break free” (Queen), “Sex Bomb” (Tom Jones), ”Suspicious Minds” (Elvis Presley), “Jumatate tu, jumatate eu” (Stigma) si multe altele.
Intrarea este libera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod