Carnavalul Mamaia 2014 continua cu show-uri incendiare si defilari de moda

Dupa succesul spectacolului de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 din 5 iulie, la care au participat primarul Constantei, Radu Mazare, Mihaela Radulescu si peste 100 de actori, acrobati, animatori, artisti si muzicieni, distractia continua in Mamaia si in acest sfarsit de saptamana!
Weekend-ul trecut, spectacolul de deschidere a Carnavalului Mamaia a transformat statiunea romaneasca in celebra Roma Antica. Regele carnavalului, Radu Mazare, a intrat in rolul imparatului roman Iulius Cezar, iar parteneri de spectacol i-au fost Cleopatra si Brutus, roluri interpretate de Mihaela Radulescu si Raducu Mazare.

Tinute fabuloase, lupte cu gladiatori, zei antici, acrobatii cu flacari, care alegorice si alte detalii spectaculoase au facut deliciul unui show grandios, apreciat de un numar record de turisti si spectatori.
VideoMamaia.ro a surprins magia show-ului de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014, filmul de prezentare fiind dispondibil pe: http://www.videomamaia.ro/carnavalul-iulius-cezar-mamaia-2014.html.

FashionTV Romania si Primaria Municipiului Constanta va invita sambata, 12 iunie, la o noua defilare a carelor alegorice pe faleza din Mamaia, carele oprindu-se de aceasta data la scena mica din Piateta Cazino. Tinerele care isi doresc o cariera in modelling se pot inscrie in castingul online din Caravana FashionTV.

Carnavalul Mamaia se desfasoara in perioada 5 iulie-23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de cand carnavalul incanta turistii de pe litoral.
Carnavalul face parte din Fashion Summer Festival Mamaia 2014, un proiect organizat de FashionTV Romania si Primaria Municipiului Constanta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod